2022-es férfi kézilabda Eb Magyarországon!

Magyar cégek építették! Mindhárom létesítmény határidőre készült el!

2022-es férfi kézilabda Eb Magyarországon!

Miközben a balliberális álhírgyártó propaganda külföldi érdekeket kiszolgálva hangosan "Lölőzik", "tolvajozik" és mindenkit "Orbán barátjának" titulálnak, addig a magyar építőipar soha nem látott mértékben fejlődik, több százezer embernek ad munkát, és olyan beruházásokat képes önállóan megvalósítani, amire korábban nem volt példa! Csak a Mészáros csoport 25 000 embernek ad munkát, tisztességesen kifizetik az alvállalkozókat, befizetik az adót, a nyereséget pedig itthon fektetik be, újabb munkahelyeket teremtenek belőle! A magyar építőipar összességében 376 000 embernek ad munkát, 120 000-rel többnek, mint 2010-ben!
https://bit.ly/3DZtnJX

Megépült a Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnok
Ezt a csodálatos arénát Skardelli György és a Középülettervező Zrt. tervezték, a kivitelezést pedig a Scheer Sándor által alapított Market Építő Zrt. végezte.
Infó: https://bit.ly/3p6azVc

Átadták Szegeden a Pick Arénát. A létesítményt a Hajós Építésziroda tervezte és a West Hungária Bau Kft. építette. "A West Hungária Bau Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú fővállalkozói és generálkivitelezői tevékenységet folytató cég, amely a hazai építőiparban meghatározó szerepet tölt be."
Infó: https://bit.ly/3skiv7j

Megújult a debreceni Főnix Aréna. A létesítményt 2002-ben Heppes Miklós tervei alapján a KEVIÉP Kft. építette, most pedig a debreceni HUNÉP Zrt. újította fel
Infó: https://bit.ly/3EXEe86

Hogyan oldották volna meg ezt a libsik? Nézzük!
1. Előre lezsírozott feltételekkel, testre szabva kiírnák a túlárazott pályázatot úgy, hogy azon eleve csak a nekik 10% "jutalékot" fizető külföldi, haveri cég indulhatna
2. Amikor elkészül a létesítmény, gyorsan eladnák, újabb "jutalékért" egy másik külföldi cégnek
3. A létesítményt az eladási ár feléért (évente) visszabérelnék, ezzel újabb károkat okozva a magyar államnak
4. Ha a fenti út nem járható, akkor PPP szerződés keretén belül építenék meg úgy, hogy azt 2080-ban is fizetnénk, mint az általuk épített autópályákat is fizetjük 2040-ig. Ezekkel a szerződésekkel 2853 MILLIÁRD (!) forintos kárt okoztak. Ez csak a kár! Ezen felül kifizettük a bekerülési költséget is.
Miről van szó?
Erről: https://bit.ly/3mfwneZ
Meg erről: https://bit.ly/3FaVFT1
És erről is: https://bit.ly/3yB0a6W

Na most nem így történnek a dolgok! Most a nemzeti érdek van szem előtt, és nem a külföldi cégek gazdagodása!

Hajrá Magyarország!
Köszönjük, Fidesz-KDNP!

Címkék: Fejlődés  Nemzet 

Kapcsolódó