A baloldalon soha semminek sincs következménye!

Mindenki a helyén maradt, hiába a jogerős ítéletek, a videók, a tények

A baloldalon soha semminek sincs következménye!

A baloldal folyamatosan azzal vádolja az ügyészséget, hogy az "fideszes", az ügyészség vezetőjét már azzal is fenyegették, hogy lecsukják, ennek ellenére a dolog úgy néz ki, hogy az ügyészség pártállástól függetlenül minden törvénytelenséget elkövető politikus ellen fellép. Mai hír, hogy az ügyészség kezdeményezte Völner Pál mentelmi jogának a felfüggesztését, most épp ezzel van tele a sajtó. Mi lesz az ügy kimenetele, még nem tudjuk, de ha Völner tényleg bűncselekményt követett el, akkor enyeri érte méltó büntetését. A pozíciójából a vizsgálat idejére távozott.

Az a különbség a két politikai oldal között, hogy miközben a Fideszben azok, akik hibáznak, azonnal távoznak, addig a baloldalon soha semminek nem volt és nem is lesz politikai következménye. Íme 15 példa erre.
Márki-Zay LISTÁZNÁ a bírókat. Demokráciában teljesen elképesztő ez a kijelentés, ezek szerint a baloldal miniszterelnök-jelöltje üldözné azokat a bírókat, akik nem olyan ítéletet hoznak, ami neki szimpatikus. Politikai nyomásgyakorlás a független bírói szervekre! Márki-Zay a helyén maradt.
https://bit.ly/307gOOQ
Karácsony eladja a munkahelyét, a legújabb felvételeken rendszerszintű korrupcióra derül fény a baloldalon. Kiderül az is, hogy a baloldalt külföldi erők irányítják és fizetik. Karácsony egyszemélyes döntései miatt már több alkalommal, összesen 100 millió fölötti összegre büntették a BKV-t, e mellett az egyszemélyes döntések miatt a BKV több milliárd forint bevételtől esik el csak a reklám tenderen. Karácsony a helyén maradt.
https://bit.ly/31ta7Y7
Bangóné lepatkányozta a magyar embereket. Bangóné a helyén maradt.
https://bit.ly/3Iscg6U
Korózs, a népjóléti bizottság elnöke, kamuvideót tett közzé, amiben egy álmentős mesél rémhíreket. Korózs a helyén maradt.
https://bit.ly/3Iv9r4Q
Cseh Katalin cégei milliárdokat tettek zsebre, közben NULLA valós teljesítményt tudnak felmutatni. Vizsgálódik az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF), nyomozást indított a NAV, vizsgálódik a Gazdasági Versenyhivatal, eljárást indított a Közbeszerzési Hatóság. Cseh Katalin a helyén maradt.
https://bit.ly/31rTwE1
Hiesz György, Gyöngyös ellenzéki polgármestere miután soron kívül beoltatta magát és feleségét, a lakosoknak hatszoros áron adta a tesztet, elvont 13 millió forintot a háziorvosoktól és csökkentette az oltási időt. Hiesz György a helyén maradt.
https://bit.ly/3IutEI4
Áramlopás történt a keresztényeket rémisztő képződményeknek nevező Niedermüller Péter hivatalában. Niedermüller Péter a helyén maradt.
https://bit.ly/3doH1vj
Lackner Csaba, miközben fehér port porciózik egy bankkártyával, egy videóban mesél arról, hogy hü**e az, aki politikusként egy évben nem keres meg 100 milliót. Lackner Csaba a helyén maradt.
https://bit.ly/3ota5rQ
Legény Zsolt, az MSZP ETIKAI BIZOTTSÁGÁNAK AZ ELNÖKE az ukrán határon bukott le, autójában 15 000 doboz ukrán cigivel. Legény Zsolt a helyén maradt.
https://bit.ly/3IrIejF
Hadházy Ákos a transzparencia bajnoka...
Csak 2019-ben 40 milliót kaszált Hadházy a számára képviselőként tiltott lódoktorkodáson! Ezen felül bezsebeli a többmilliós képviselői tiszteletdíját és még tarhál is! Annak ellenére, hogy az országgyűlési képviselők jogállásáról szóló törvény szerint kereső tevékenységet nem folytathat, és vagyonnyilatkozata szerint fel is függesztette állatorvosi tevékenységét – aktívan dolgozik, így vagyonnyilatkozata hamis. Hadházy a helyén maradt.
https://bit.ly/31rVtAl
Pornóvideó került ki Budaörs balliberális polgármesteréről, Wittinghoff Tamásról. Miközben Borkai egy hasonló ügy miatt lemondott, Wittinghoff a helyén maradt.
https://bit.ly/3rI41xJ
Fekete-Győr András füstgránátokat dobált a rendőrökbe, ezt pedig úgy hívják, hogy hivatalos személy elleni erőszak. Fekete-Győr András a helyén maradt egészen addig, amíg a saját pártja nem váltotta le a csúfos előválasztási vereség miatt.
https://bit.ly/31zpmOK
Jakab Péter verőlegényekkel járta az országot, ezek a fekete ruhás "emberek" megverték az egyik járókelőt. Jakab a helyén maradt.
https://bit.ly/3dx6pyI
Szél Bernadatt az egyik fő szereplője volt az MTVA 2018-as ostromának. A politikus ezzel megfélemlítette az ott dolgozókat, az akció során dulakodás történt, az ellenzéki politikusok azzal próbálták megzsarolni az MTVA - t, hogy amennyiben nem teljesül a kívánságuk, akkor majd »bejön« az utcáról több ezer dühös ember. Mindeközben az utcán kövekkel, üvegekkel dobálták a rendőröket, egyiküket csaknem felgyújtották. Szél Bernadett a helyén maradt.
https://bit.ly/3EBCVMc
Jogerős ítélet született a Czeglédy-ügyben. A bíróság több milliárd forintos kárt állapított meg. Czeglédy a helyén maradt.
https://bit.ly/3y3vhI3

Amikor a baloldal a Fideszt vádolja BÁRMIVEL, akkor jobb ha azzal mindenki tisztában van, hogy a Fidesznél minden szabálytalanságnak van következménye, míg a baloldal falaz a bűnözőknek.

ADD TOVÁBB!

Címkék: Baloldali rombolás  Bűnözés  Kettős mérce 

Kapcsolódó