Videó: Szijjártó Péter üzent a külső próbálkozóknak:

“Minden vonatkozó magyar intézmény teszi a dolgát annak érdekében, hogy semmilyen külső beavatkozás ne történhessen a magyar választásba!”

Szijjártó Péter mondta: "Mi egy ezeréves államisággal rendelkező ország vagyunk, ezért nem szorulunk rá arra, hogy bárki, érettségi vizsga jelleggel bírálgassa el a magyar demokrácia állapotát.

Azt gondolom, hogy mindenkinek a részéről jár a tisztelet a magyar nemzet, Magyarország felé. És hogy lesznek-e külső beavatkozási kísérletek a magyar választási kampányba? Nem a holdon élünk, hanem Közép-Európában, tehát nyilvánvalóan lesznek kísérletek. Egyes előkészületi fázisokat már sikerült is detektálnunk.

Ugye vannak a magyar államnak olyan intézményei, amelyeknek az a feladata, hogy ilyen kísérleteket detektáljanak, meg vannak olyan intézmények is, melyeknek az a feladata, hogy ezeket elhárítsák, ezen intézmények közül van, amit én személyesen felügyelek, és a magyar emberek megnyugtatása érdekében szeretném mondani, hogy minden vonatkozó magyar intézmény teszi a dolgát annak érdekében, hogy semmilyen külső beavatkozás ne történhessen a magyar választásba."

Forrás: 28 perctől: https://www.facebook.com/szijjarto.peter.official/videos/426696659113053

Címkék: Nemzet  Videók 

Kapcsolódó