Niedermüller újabb ellenségeket talált magának: ezúttal a taxisokat alázta meg

Niedermüller újabb ellenségeket talált magának: ezúttal a taxisokat alázta meg

Az Országos Taxis Szövetség (OTSZ) visszautasítja a VII. kerületi polgármester azon kijelentését, amely szerint a taxisofőrök szállítják a kábítószert – mondta az OTSZ elnöke az M1 keddi műsorában.

Metál Zoltán Niedermüller Péternek arra a sajtónyilatkozatára reagált, amelyben a polgármester azt mondta, hogy a Belső-Erzsébetvárosból kitiltaná a taxisokat mert „ők is viszik a drogokat egyik helyről a másikra”.

Az elnök szerint ezzel a politikus a teljes taxis közösséget lebűnözőzte, és ha nem kér bocsánatot, megteszik a szükséges jogi lépéseket.

Azt mondta: országszerte több mint tízezer taxis dolgozik és még egyiküknek sem vonták vissza drogterjesztés miatt az engedélyét. Átgondolatlan az a javaslat, amely szerint a polgármester kitiltaná a taxikat a bulinegyedből, mert ez az intézkedés sem az ott lakók, sem a turizmus érdekeit nem szolgálná – tette hozzá.

A fővárosnak nem bűnözőnek, hanem partnernek kellene tekintenie a taxisokat a környezet védelme érdekében, amelyért az elmúlt években, modern, környezetkímélő autók üzembe állításával sokat tettek a taxisok – mondta Metál Zoltán.

Kedves Országos Taxis Szövetség: Javasoljuk a VII kerületi polgármesteri hivatalt blokád alá venni egészen addig, amíg Niedermüller nem vonja vissza ezt, és a korábbi kijelentését, melyben a keresztény heteroszexuális fehér magyar embereket alázta meg.

Forrás: https://hirado.hu/belfold/kozelet/cikk/2020/02/25/taxisszovetseg-a-taxisok-nem-drogdilerek

Címkék: Politika 

Kapcsolódó