Zsarolja Magyarországot a kartellező baloldali oligarcha

Előre szólunk - sokkal komolyabb fiúk foga is beletőrt már Orbánba!

Zsarolja Magyarországot a kartellező baloldali oligarcha

Egy érdekes cikkre hívta fel a figyelmünket egyik olvasónk, amiben nem kevesebb szerepel, mint az, hogy "Egy napig szolgálja ki a magyar vevőket műtrágyával Bige cége ... decemberben egy napig a magyar vevőket szolgálják ki, de onnantól fogva májusig minden árut külföldre kötnek le."

Mit jelent el? Ezek szerint Bige kész bedönteni a hazai mezőgazdaságot, hiszen ezzel élelmiszerhiányt és pánikot okozna, közben sok ezer gazda menne csődbe.

Figyelmeztetjük Bige Lászlót, hogy ezt NE TEGYE!

A kormány nem fogja ezt hagyni, ha kell, megtiltják a műtrágya kivitelét, ha leállítja a termelést, akkor át fogják venni a vállalatok irányítását. Ön csak magával tud kitolni, az országgal nem!
Ne tegyen meggondolatlan, káros lépéseket! Ne veszélyeztesse a cégeinél dolgozók munkahelyét, ne próbáljon meg bosszút állni saját elhibázott döntései miatt Magyarországon és a magyar embereken!

Értjük, persze! Egy ilyen kartell-botrány és a 14 milliárd forintos birság után Bige tudja, hogy Magyarországon többet nem lesz lehetősége ilyen módszerekkel üzletelni, itt már csak tisztességesen lehet dolgozni, ami viszont nehezebb, több munkát és szakértelmet igényel, ezért véleményünk szerint Bige most az "All in" szakaszához ért: mindent elkövet, hogy korábban az egészségügy bedöntésével álmodozó MZP kerülhessen hatalomra, ennek érdekében pedig Bige most a mezőgazdaságot is kész bedönteni, ha pedig ez a fent taglalt kormányzati intézkedések miatt nem sikerülne, akkor lehetne mártír szerepében futni Brüsszelig, és hangosan kiabálni, hogy itt mekkora a diktatúra, az állam ráteszi a kezét a cégeire.

Bige úr! Ez egy nagyon rossz stratégia! Nem fogják tudni beadni senkinek sem, hogy Orbán a "gonosz", hiszen itt emberek életéről, sorsáról van szó. Minden ilyen nemtelen támadás csak erősíti Orbán Viktor és kormánya támogatottságát, amit pedig a jól ismert választási eredmény fog majd követni: jönni fog a 4. kétharmad!

Megéri? Rövidtávon lesz egy kis balhé, hosszabb távon meg elveszítheti azt, amit "ilyen-olyan" módszerekkel megteremtett. A mezőgazdaság és az élelmiszeripar stratégiai ágazatok, aki ezeket veszélyezteti, az nagy butaságot követ el!

ADD TOVÁBB!

Forrás: https://444.hu/2021/11/13/egy-napi-szolgalja-ki-a-magyar-vevoket-mutragyaval-bige-cege
https://www.origo.hu/gazdasag/20211022-gvh-birsag-kartell-mutragyapiac-vizsgalat.html
https://szamokadatok.hu/Post/4131/Emlekezteto_a_Gyurcsany-show_finalejahoz

Címkék: Baloldali rombolás 

Kapcsolódó