10% bérnövekedés minden pedagógusnak

A bolsevikoknak ez sem tetszik. Ha emelnek, az a baj, ha nem emelnek, az a baj

10% bérnövekedés minden pedagógusnak

Kezd nagyon szánalmas lenni, amit ez a maréknyi, magukat tanároknak képzelő, a valóságban pedig baloldali aktivista művel.

Ezzel a 10% emeléssel 355 milliárddal többet költ a kormány pedagógusbérre, mint 2010-ben, mindezt az adófizetők pénzéből teszi. Tehát a pékek, az ácsok, az informatikusok, a bányászok, az orvosok, az ápolónők - és minden magyar adófizető pénzéből kapnak most a tanárok 355.000.000.000 forinttal többet.

A baloldali provokátorok folyamatosan hergelik a közvéleményt, gyerekeket használnak fel saját politikai céljaik eléréséhez, rontják a tisztességes tanárok megítélését, mivel országosnak látszó nevek mögé bújnak, közben a tanárok 0,2%-át képviselik. (Pedagógusok demokratikus szakszervezete, vagy Történelemtanárok egylete, vagy Magyartanárok egyesülete - ugye milyen hangzatos? Közben ezek mindegyike egy szűk baráti kör, a legutóbbi PDSZ tüntetésen voltak vagy harmincan )

Mi azt ajánljuk az ilyen tanároknak, hogy húzzanak el az iskolákból, és fejezzék be a romboló tevékenységüket. Elég a gyerekeink agyát mosni! Van bőven betöltetlen állás az építőiparban.

ADD TOVÁBB

Forrás:
https://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/hirek/juliustol-tiz-szazalekkal-emelkedik-a-pedagogusok-bere
https://www.origo.hu/itthon/20200224-juliustol-tiz-szazalekkel-emelkedik-a-pedagogusok-bere.html
https://444.hu/2020/02/25/kasler-tiz-szazalekkal-emelkedik-a-tanarok-bere-pdsz-nyomorusagos-potlekkal-szurjak-ki-a-tiltakozok-szemet

Címkék: Oktatás 

Kapcsolódó