Baloldali provokációk - maradjunk higgadtak.

Baloldali provokációk - maradjunk higgadtak.

❗️ Osszátok meg, minél több emberhez jusson el az az üzenet! ❗️

Baloldali provokációk - maradjunk higgadtak.

A baloldal folyamatosan etnikai, vallási és társadalmi feszültséget próbál gerjeszteni. Ezt nem ma kezdték - emlékszünk még a Magyar Gárdára, a gyilkosságokra, meg minden korábbi társadalom elleni bűncselekményükre.

Egy ideig "pihentek" ilyen téren, de most újra elővették ezeket a megosztó kártyákat. A börtönbiznisz, Niedermüller esete, a Gyöngyöspatai eset - ezek nem véletlenek, az időzítés sem véletlen.

A baloldal megpróbál belegázolni az emberek igazságérzetébe, hitébe és különböző társadalmi csoportokat próbálnak meg egymásnak ugrasztani, a társadalom egészében pedig azt a hamis látszatot kelteni, mintha Magyarországon olyan rossz lenne a helyzet.

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy maradjunk higgadtak - nem szabad belemenni ebbe a játékba, mert minél többen nyugtalankodnak, annál sikeresebb a baloldali provokáció.

Magyarország Kormánya tudja és teszi a dolgát, nincs szükség semmilyen tüntetésre, megmozdulásra, petícióra, és főleg nem kell senkire sem semmilyen jelzőt használni. Ezt minden magyartól kérjük - vallástól, etnikai vagy társadalmi csoporttól függetlenül.

Ne hagyjuk, hogy a baloldal játékszerei legyünk, és ne hagyjuk, hogy saját önző politikai céljaira használjanak bennünket és tönkretegyék azt a nyugalmat, amiért olyan sokat dolgoztunk, és ami mára nagyon kevés országra jellemző.

ADD TOVÁBB.

Címkék: Politika 

Kapcsolódó