Miről döntünk 22-ben?

Most a létünk a tét! ️Hajrá Fidesz-KDNP!

Miről döntünk 22-ben?

Közeledik a választás! Most rajtunk, választópolgárokon a sor, hogy megvédjük az eddig elért eredményeinket! Miről is fogunk dönteni a választáson? Nem, nem csak arról, hogy melyik párt kormányozzon a következő 4 évben! Ennél sokkal többről!

Szavazunk a szuverenitásunkról, családbarát adópolitikánkról, energiafüggetlenségünk növeléséről, a rezsicsökkentésről, az országépítésről, a határvédelemről, a házasság intézményéről, a 13. havi nyugdíjról, a fiatalok adómentességéről, a béremelésekről, a csökkenő szegénységről, a nemzeti vagyon növeléséről, az aranytartalékunkról, gyermekeink jövőjéről!

A baloldal világossá tette azt, hogy ha hatalomra kerülnek, vissza fog térni a 2010 előtti világ: adóemelés, rezsiáremelés és elvonások lesznek. Sávos adó, sávos rezsi, stb: tudjuk mit jelent a gyakorlatban: MINDENKINEK megemelnék az adókat és a rezsi árát, közben beengednék és a magyar adófizetők nyakára ültetnék az illegális migránsokat, újra eladnák állami vállalatainkat, stratégiai, energiaipari cégeinket, eltörölnék a 13. havi nyugdíjat, a fiatalokat megadóztatnák, és növelnék a szegénységet!

A baloldalnak csak a hatalom kell, hogy 12 év után végre elkezdhessék kiszolgálni külföldi megrendelőiket! A magyarok ellen meg koncepciós pereket indítanak majd, elkobozzák a dolgozó emberek vagyonát, és szétosztanák azt maguk között!

NEM a baloldalra!
IGEN a Fidesz-KDNP pártszövetségre!

Magyarország maradjon magyar ország!
Több mint 4000 érvünk van a Fidesz-KDNP mellett! https://szamokadatok.hu

ADD TOVÁBB!

Címkék: Adó  Család  Fejlődés  Megélhetés  Nemzet 

Kapcsolódó