Új híd - új hazugságok!

Már épül a Kalocsa-Paks Duna-híd, de az álhírgyártók sem pihennek! Azt hazudják, hogy 92 milliárba, került a HÍD!

Új híd - új hazugságok!

Nem ez az első eset! Az M44-es új Tisza-hídról is írtak hasonló sületlenségeket, ott is "Mészárosoztak", és ahhoz a projekthez sincs köze Mészárosnak!
https://szamokadatok.hu/Post/4029/Magyar_ceg_tervezte_magyar_cegek_epitik_az_Europaban_egyedulallo_M44-es_Tisza-hidat
Közben ez a híd gyakorlatilag elkészült!
https://szamokadatok.hu/Post/4068/Sikeres_volt_a_probaterheles_Gurul_a_hordo_az_Europaban_egyedulallo_M44_Tisza-hidon

Mi a valóság? A valóság az az, hogy megépül a közel 1 kilométeres híd, épül 25 kilométer út, épül 3 körforgalom, 5 csomópont, 2 db kezelő úti hidat is építenek, és közműkiváltások is történnek. Persze ezek mellé jön a tervezés, az engedélyeztetés, és egyéb költségek.

A balliberális álhírgyártó propagandának ez persze nem számít, nekik az a lényeg, hogy "Mészárosozzanak" egyet ott is, ahol Mészáros jelen sincs. A projektet egy MÁSIK CÉG, a Duna Aszfalt viszi! Persze azzal, hogy "Mészáros üzlettársa" már el is van intézve minden, mert valamikor, valahol volt egy közös projekt, amiben mindkét cég részt vett. Ennyi erővel a Duna Aszfalt tulajdonosa lehet a Strabag üzlettársa is, mert bizonyára volt olyan projekt is, ahol mindketten részt vettek.

Részletek a fejlesztésről: https://magyarepitok.hu/utepites/2020/09/indulhat-a-kovetkezo-duna-hid-epitkezese-megvan-a-paksi-atkelo-kivitelezoje
Jelenlegi állapot, képek: https://magyarepitok.hu/utepites/2021/10/kulcslepes-a-paksnal-epulo-duna-hidnal-bekerult-a-mederbe-az-elso-keregelem
A libsi álhírgyár cikke: https://168.hu/penz/duna-aszfalt-hid-kalocsa-paks-milliardok-szijj-laszlo-epites-185882

Címkék: Fejlődés 

Kapcsolódó