Liberálisok, kapaszkodjatok!

Szijjártó Pétert, Orbán Viktort és Magyarországot dicsérték az egyik legnézettebb orosz politikai műsorban!

Liberálisok, kapaszkodjatok!

A "60 percben a lényegről" c. műsorban a következő hangzott el: “Magyarország az egyetlen olyan uniós ország jelenleg, ahol a nemzeti érdek a brüsszeli ruszofóbia fölött áll! A magyarok nagyon bölcsek!” Az egyik téma természetesen a magyar-orosz gázvásárlási szerződés és a körülötte kialakult "nyugtalankodás" volt. Világos, hogy ez sokaknak nem tetszik, főleg azoknak, akik nem ritkán 7x drágábban veszik most a gázt, mint Magyarország.

Ukrajna reakcióját elítélték, a brüsszeli ruszofób megélhetési politikusok döntéseit pedig abszurdnak minősítették. Ezt a gázpiac liberalizációjára értették. Magyarország ezzel szemben a nemzeti érdekeit első helyre helyezve időben lépett és megkötötte azt a szerződést, mely birtokában minden magyar háztartásban meleg lesz idén télen is, és a következő 15 évben is.

👉A gáz körül kialakult helyzetről több cikkben is értekeztünk már, ezeket a weboldalunkon és itt a Facebookon is megtalálják. A legfrissebb ez:
👉Újabb csúcson a gázár!
Közel 1200 dollárba kerül 1000 köbméter gáz a “fejlett nyugaton” Magyarországot ez a veszély nem fenyegeti!
https://szamokadatok.hu/Post/4059/Ujabb_csucson_a_gazar

Két kapcsolódó videó:
Szijjártó Péter válasza (videó) Senki sem szólhat bele abba, hogy kivel kötünk szerződést! https://www.facebook.com/szijjarto.peter.official/videos/398137548559319
Putyin Brüsszelnek: liberalizálták az energiapiacot, most egyék meg, amit főztek!…(Itt még "csak" 650 dollár volt 1000 köbméter gáz, ma már 1200!)
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/3185430048346371

Forrás: https://youtu.be/OjUjpAh3gCs?t=1667
(A felvétel természetesen orosz nyelvű, ezt most videó formátumban nem fordítjuk le, túl nagy munka és túl gyorsan pörögnek az események)
Itt meg lefordították Szijjártó Péter reakcióját az ukrán hisztire: https://youtu.be/OjUjpAh3gCs?t=1770

Címkék: Politika 

Kapcsolódó