Valóság a családi adókedvezményekről

Szomorú, hogy egyesek önmaguk ellenségeivé váltak

Valóság a családi adókedvezményekről

Ugyanaz az "ember" vezeti a baloldalt, aki egyszer már elvette a családi adókedvezményt, a szocpolt, csökkentette a gyest, háromszorosára emelte a gáz árát, duplájára a villamos energia árát, bevezette a szuperbruttót, eladta vagy bezárta a kórházakat, IMF hitelt vett fel és 2040-ig eladósította Magyarországot a PPP szerződéseivel.

Ennek ellenére, egyesek még mindig neki bégetnek! Ez számunkra teljesen érthetetlen! Miért és hogyan válnak az emberek önmaguk ellenségeivé? Miért akarnak többet fizetni azért, amiért lehet kevesebbet is? Miért akarják azt, hogy ne legyen határvédelem? Miért akarnak fizetős oktatást és egészségügyet? Hogyan fognak a lelkiismeretükkel elszámolni a rossz döntésük miatt, ha ez a bűnbanda hatalomra kerül?

Most épp a családi adókedvezményről van szó, ami ugyebár az adott pillanatban csak azokat érinti, akik gyereket nevelnek, de a kedves baloldali nyugdíjasok nem gondolnak bele abba, hogy a gyerekeiktől, az unokáiktól vennék el a pénzt? A fiatalok nem gondolnak arra, hogy pár éven belül ők is szülők lesznek?

Nézzük a konkrét példát!
👉Tegnap számoltunk be arról, hogy a családi adókedvezmények összege idén a 2010-es szinthez képest több mint harmincszorosára nőtt
https://szamokadatok.hu/Post/4007/Na_most_lehet_csaladipotlekozni_lista
👉Ma pedig kiderült, hogy a jövő évi adóvisszatérítéssel együtt ez az összeg eléri a 990 milliárd forintot, ami a 2010-es szint közel nyolcvanszorosa. Varga Mihály írta: "Ahogyan azt egyszer már átéltük, a baloldal ezt is elvenné. Kormányzásuk végén mindössze 12 milliárd forint volt, jövőre viszont meghaladja a 990 milliárd forintot a családoknak nyújtott adókedvezmények összege. Ezzel 2010 óta a családoknál hagyott adó összege megközelíti a 4 ezer milliárd forintot."

A baloldali lopások nagyságrendjének érzékeléséhez egy számot ezekből az időkből is megosztunk: 2 853 milliárd forint. Ennyi kárt okoztak Gyurcsányék az autópályák PPP szerződéseivel. Ebből a pénzből nem épült semmi - ez csak a keletkezett kár! A bekerülési költség még ezen felül van, a teljes költség pedig közel 4 000 milliárd forint. Négy szerződéssel a teljes ország összes családjának az 5 évnyi adókedvezményét vették el.
https://szamokadatok.hu/Post/3943/2853_milliard_forintos_szamlat_hagyott_hatra_a_baloldal

Gondolkozzatok, elvtársak!
Nem Orbánnal toltok ki, hanem magatokkal!

👉Add tovább!

Forrás: https://www.facebook.com/VargaMihalyKepviselo/posts/10161163114963776

Címkék: Adó  Család 

Kapcsolódó