Indul a Szent György kórház új épülettömbjének építése!

Nem stadion!

Indul a Szent György kórház új épülettömbjének építése!

Várjuk a 444, a Telex, az Index, a HVG, az ATV, a 24.hu, az RTL, az Azonnali, a Mérce, a Hírklikk, az Alfahír, az Átlátszó és a többi álhírgyár erről szóló cikkeit! (Addig azért nem fogunk egy lábon állni...)

A valóságot nem látó, és olyan kommenteket írni készülő, hogy "ideje volt", meg "11 évig nem csináltak semmit", vagy "választási ígéret" "kedves" balliberális olvasónknak meg készítettünk egy videót a többi kórházról. Nézzék meg, hogy mit titkolnak el a fent felsorolt fizetett propagandalapok és tévék!
A Fidesz takarítja el azokat a romokat, amelyeket a baloldal hagyott hátra!

👉Videó: https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/560222238648239

Dr. Cser-Palkovics András írta:
️ Korszakos jelentőségű kórházfejlesztésről döntött a kormány és jelentett be Vargha Tamás képviselő úr. Indulhat a Szent György kórház új épülettömbjének építése!
️ A beruházásnak köszönhetően 112 ággyal bővül a Kórház onkológiai, pulmonológiai és infektológiai ellátása, valamint az azokhoz kapcsolódó ambulanciák, gondozók, mindez egy közel 6000 négyzetméteres, 3 szintes épületben.
️ A beruházás bontási munkákkal és tereprendezéssel kezdődhet, közben véglegesítik az engedélyes és kiviteli terveket, ami alapján indulhat az új épület építése.
️ Az új épületben 1-2 ágyas kórtermek kerülnek kialakításra önálló vizesblokkal, akadálymentesített kórteremszámmal. Közvetlen lesz a kapcsolat a sürgősségi fogadóhellyel, diagnosztikával, rövidebb, biztonságosabb betegutakat biztosítva ezzel.
️ A Modern Városok Program keretében megvalósuló mintegy 14 milliárdos beruházás részeként egy 1,6 milliárdos eszközfejlesztésről is döntött a kormány, aminek keretében a kórházunk meglévő épületeinek légtechnikai rendszerének cseréjére is sor kerül.
A fejlesztés részét képező külső parkolók pedig már el is készültek. További 80 belső parkoló is készül majd és felújításra kerül a függőfolyosó is.
️ Székesfehérvár, Fejér megye és az egész régió számára is kiemelkedő jelentőségű tehát a Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat.
️ A teljesítési határidő a szerződéskötéstől számított 730 nap.
A mostani építkezés méltó folytatása a 2014-ben átadott, 6000 négyzetméteres, 3 szintes- központi műtőnek és intenzív osztálynak helyet adó - új épületnek.
A kórház fejlesztését pedig további épületek felújításával folytatjuk majd.

👉Forrás: https://www.facebook.com/cserpalkovicsandras/posts/5963756853698858

Címkék: Hírek 

Kapcsolódó