A szemednek higgy, ne a baloldali álhíreknek!

Minden település, minden városrész fejlődik! Képekkel, videókkal mutatjuk be a valóságot!

A szemednek higgy, ne a baloldali álhíreknek!

Íme az újabb 8 fejlesztés! Az országépítést bemutató videónkban pedig további 2000!
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/287195332858965
Videó: válság ellenére is fejlődött az ország!
https://szamokadatok.hu/Post/3757/Video_valsag_ellenere_is_fejlodik_Magyarorszag
A sorozat korábbi cikkei: https://szamokadatok.hu/fejlodes

Nézzük a mai "adagot"

👉Új sportpálya épült Nyírmihálydiban
Simon Miklós országgyűlési képviselő írta: Értékteremtés a Nyírségben 176.: Új többfunkciós sportpálya épült Nyírmihálydiban.
Az MLSZ Országos Pályaépítő Programjának köszönhetően új, többfunkciós rekortán sportpálya épült Nyírmihálydiban, melyet dr. Vincze István polgármester úr társaságában tekintettünk meg.
Gratulálok Nyírmihálydi!
Forrás: https://www.facebook.com/simonmiklos.sza6.vk/posts/2887052478275822

👉Elkészült Zalakaros új közösségi tere
Szerdán lezajlott a Zalakarosi Rendezvény- és Látogatóközpont, a Karos Korzó ünnepélyes megnyitója. Korábban már írtunk róla, hogy a fürdővárosban történő fejlesztés során látogatóközpontot és kiszolgáló épületet, továbbá − külön szerződés keretében − a külső részeken egy rendezvényteret és arborétumot alakítottak ki.
A csaknem 3000 fő befogadására alkalmas rendezvénytéren szökőkutat, térkővel borított sétányt és parkolót építettek.
A komplexum a Szabadics Zrt. kivitelezésében valósult meg. A kültéri munkák kapcsán a vállalat mélyépítő üzletága is érintett volt. Farkas Lóránt Márk, a Szabadics Zrt. mélyépítési üzletágának építésvezetője az eseményen elmondta: feladataink közé tartozott többek között a teljes térrendezés, amely magába foglalta a
növénytelepítési munkákat,
ivóvíz-, csapadékvíz-, szennyvízvezetékek és közvilágítás kiépítését,
futópálya és felnőtt fitneszpark építését,
játszótér bővítést,
Kneipp-sétány kialakítását,
utak, járdák, parkolók építését,
SUD-ok építését (szikkasztó rendszer – a Szerk.), továbbá
szökőkút és gépészetének telepítését.
Forrás: https://magyarepitok.hu/mi-epul/2021/07/felavattak-a-furdovaros-uj-kozossegi-teret

👉Már szerkezetkész a pécsi vásárcsarnok
3 milliárdos beruházás a "kivéreztetett" Pécsen, íme a képek:
https://magyarepitok.hu/mi-epul/2021/07/kulonleges-ivekkel-epul-a-pecsi-vasarcsarnok

👉Új kerékpárút Kelebián
Bányai Gábor országgyűlési képviselő írta: 2623 méter hosszú és 235 cm széles Kelebia szombaton átadott belterületi kerékpárútja
Az új beruházás várhatóan jelentősen javítani fogja a közlekedésbiztonságot és már hallani, hogy készülnek a kerékpárút folytatásának a tervei.
A településfejlesztési Operatív Program, a Magyar Falu Program és a kormányzat forrásainak köszönhetően Kelebián már egy milliárd forintot is jócskán meghaladja azon források összege, melyek a település fejlődését szolgálták az elmúlt pár évben.
Erre mind büszkék lehetünk és továbbra is azért fogok dolgozni, hogy térségünk fejlődése töretlen maradjon!
Köszönöm a kelebiaiak jókívánságát!
Köszönöm az elismerő szavakat és kívánom hogy használják egészséggel az új kerékpárutat!
Forrás: https://www.facebook.com/banyaigaborkepviselo/posts/4282549768449903

👉Megújult a Sarló utca Székesfehérváron
Dr. Cser-Palkovics András írta: Utolsó simítások előtt a felújított Sarló utca!
Forrás: https://www.facebook.com/cserpalkovicsandras/posts/5752205321520680

👉Új varrodát adtak át Tiszaroffon
Az átadó ünnepségen Langerné Victor Katalin, a Belügyminisztérium (BM) társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkára hangsúlyozta: a létesítmény nem csupán megélhetést nyújt az ott dolgozóknak, de egy új szemléletet meghonosítva a településen reményt ad, és esélyt teremt.
A helyettes államtitkár elmondta, hogy a kormányzati támogatással megvalósult fejlesztés 16 embernek nyújt biztos megélhetést. Olyan embereknek, akik elhitték: nekik is tenniük kell azért, hogy valódi jövőképük legyen, hogy tovább tudjanak lépni – tette hozzá.
A kormány társadalmi felzárkózás programja vállaltan a korábbi gyakorlaton változtatva, a piaci igényekhez és lehetőségekhez igazodva igyekszik segítséget nyújtani a hátrányos helyzetű településeken, térségekben élők elhelyezkedéséhez, életminőségének javításához – mutatott rá Langerné Victor Katalin. A helyettes államtitkár megfogalmazása szerint „fordulópont ez a varroda, hiszen ahhoz, hogy működhessen és jövőképet adhasson az eddig egyik napról a másikra élő foglalkoztatottaknak, az ő bizalmuk és együttműködésük is nélkülözhetetlen”. Emlékeztetett: a modellértékű fejlesztés az új szemléletű kormányzati esélyteremtés második állomása, hiszen néhány hete Miskolcon kezdett termelni egy könnyűszerkezetes házak elemeit gyártó üzem, és a sor hamarosan egy Sellyén létesült zöldségfeldolgozó átadásával folytatódik. F. Kovács Sándor, a térség fideszes országgyűlési képviselője az eseményen arról beszélt, hogy a fejlesztés igazi jelentőségét és értékét a hátrányos helyzetű települések integrációja és felzárkózása adja. Rámutatott: a tiszaroffi esemény is bizonyítja, hogy ez a folyamat jól halad és azok az emberek, akik most a Belügyminisztérium segítségével támogatott munkalehetőséghez jutottak, néhány év múlva önállóan is versenyképesek lesznek a munkaerő-piacon, komoly hasznot hajtva ezzel a magyar társadalomnak.
Vankóné Jekli Anikó, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei kistelepülés polgármestere aláhúzta: a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság vagyonkezelésébe adott varroda Tiszaroff egésze szempontjából is lehetőséget, esélyt nyújt, növelve a község vonzerejét, népességmegtartó képességét.
Forrás: https://demokrata.hu/magyarorszag/uj-varroda-tan-es-termelomuhely-nyilt-tiszaroffon-408519

👉Óvoda, bölcsőde nyílt Arnóton
Csöbör Katalin írta: Több évtizedes álma valósult meg az arnóti közösségnek! A település új minibölcsődéjét decemberben adtuk át, ma pedig a megújult és csoportszobával, valamint tornaszobával kibővített óvodát nyitottuk meg.
Forrás: https://www.facebook.com/CsoborKatalin/posts/6677476105611768
https://boon.hu/kozelet/helyi-kozelet/regi-alom-valt-valora-az-arnoti-ovodaval-5674838/

👉Megújult túristaház a Gyepes-völgyben
Riz Gábor írta: ÚJABB TURISZTIKAI FEJLESZTÉS
Átadtuk a felújított Ivánka szállót. A Gyepes-völgyben 1965-ben munkásszállónak épült, a most végrehajtott beruházásnak köszönhetően kívül – belül megújult erdei turistaház kiválóan illeszkedik azon fejlesztések sorába, amelyek a térség turisztikai vonzerejét hivatottak növelni.
Borsodnádasdon hamarosan elkészül az Ó-Bükk Látogatóközpont, Arlóban megújul a Suvadás Liget, a Gyepes-völgy bejáratánál tematikus sétányt és turisztikai információs központot alakítottak ki. A felújított Ivánka szállóval a szálláshelyek listája bővült.
A turistaházat a Téry Ödön Nemzeti Turistaházfejlesztési programnak köszönhetően tudta megújítani az Egererdő Zrt. vezetése, amelynek tervei között ott szerepel egy erdei kerékpárút-hálózat kialakítása, ami még együttműködőbbé tudná tenni az egyes attrakciókat.
Gyönyörű vidéken élünk! Bátran mutassuk meg azt vendégeinknek!
Nyugat-Borsod, a mi otthonunk!
Forrás: https://www.facebook.com/rizgaborfidesz/posts/2944215832498678
https://www.magyarvadasz.hu/index.php?p=vadaszhirek&id=5135

Add tovább a valóságot!

Címkék: Fejlődés 

Kapcsolódó