"Nagyszabású demonstrációra készülnek az egészségügyi dolgozók"

Komolyan? Akkor lássuk a tényeket! Baromira unalmasak már a dékás egészségügyi dolgozók és orvosok zsarolási próbálkozásai!

"Nagyszabású demonstrációra készülnek az egészségügyi dolgozók"

Szögezzük le az elején: az orvosok és az ápolók túlnyomó többsége tisztességes, ez az üzenet nem is nekik szól, hanem azoknak, akik a járványt nem feladatnak, hanem lehetőségnek tekintik, és zsarolják a kormányt, a magyar adófizetőket, a betegeiket.

Tüntetni készülnek? Komolyan? Valami nem tetszik? El lehet menni az egészségügyből! Hajrá! Az a baj, hogy szerintünk kicsit túl lettek sztárolva az egészségügyi dolgozók, amit a járvány hatására még tovább toltak a politikai pártok. Velük is és a mezei adófizetőkkel is elhitették azt, hogy ők pótolhatatlanok, ami természetesen nem igaz! Hisztiztek a szerződés miatt, aztán szépen csendben mindenki aláírta az új szerződést. Hisztiztek a bérek miatt, aztán csend lett, hiszen hol keresnének még milliókat az orvosok, és hol keresnének a középfokú végzetséggel dolgozó ápolók többet, mint más szakmában a diplomások!

Szerintünk nagyon szánalmasak azok az egészségügyi dolgozók, akik az elmúlt évek béremelései és fejlesztései ellenére elégedetlenkednek! Jó lenne ha tudomásul vennék azt, hogy a betegeik bére nem nőtt sem 20, sem 30, sem 100 százalékot. Az egészségügy egy SZOLGÁLTATÁS, amiért az adófizetők havonta FIZETNEK! Nincs több hálapénz - ez is fáj azoknak, akik eddig adózatlan MILLIÓKAT harácsoltak zsebbe havonta.

Emlékszünk a zalaegerszegi kórházban kartellező és a kórházat, a kormányt zsaroló traumatológusok esetére is, akiknek nem volt elég a 2,7 MILLIÓS havi bér, felmondtak, azt hitték, hogy majd maga Orbán fog nekik térden állva könyörögni, hogy maradjanak. Nem ez történt. Senki sem fogja zsarolni a kormányt és a magyar adófizetőket!

Akiknek nem tetszik a bér, a körülmények, azok csendben pakoljanak össze, és húzzanak el az egészségügyből. Ezt nem a Fidesz mondja, nem is a kormány, hanem egy mezei adófizető, egy páciens, ha úgy tetszik!

Ami a konkrét esetet illeti: ezek a dékás, vezérelt eü dolgozók állítólag azért készülnek tüntetni, mert TOVÁBBI béremelést szeretnének. Akkor lássuk a számokat:

A kormány megduplázta, 2010-hez képest pedig ötszörösére emelte az orvosok bérét, 7 ezerrel nőtt a dolgozó orvosok száma
A kormány folyamatosan emeli, 2010-hez képest pedig háromszorosára emelte az ápolók bérét (Legutóbb novemberben nőtt a bérük 20 százalékkal, legközelebb januárban nő 30 százalékkal!) 15 ezerrel nőtt a dolgozó ápolók száma
A kormány hetente adja át a megújult kórházakat, orvosi rendelőket, mentőállomásokat, új mentőket, egyéb egészségügyi intézményeket
A kormány modern eszközökkel látta el az egészségügyet, fejleszti és felújítja a nővérszállókat, 2010-hez képest évente 1700 milliárddal többet költ egészségügyre.

Tegye fel a kezét az, akinek 2010-hez képest háromszorosára, esetleg ötszörösére nőtt a bére, és nem egészségügyi dolgozó! Pofátlanság az ápolók részéről béremelést követelni, amikor legutóbb novemberben nőtt a bérük 20 százalékot, megkapták az 500 000 forintos bónuszt, plusz szabadságokat kaptak, és januárban jön a következő 30 százalékos emelés! A COVID betegek ellátásában részt vevő ápolók pedig ezen időszakban 150-180 százalékos bért kaptak!

Akiknek ez nem elég, azok tényleg húzzanak el az egészségügyből! Az adófizető nem fejőstehén! Egyetlen szakmában sem nőttek úgy a bérek, mint az egészségügyben, és ti akartok tüncikézni? Szégyen! (Tisztelet a kivételnek, a többségnek!) Ti sem vagytok kiváltságosok! Diploma ide, tudás, végzettség oda, ez is egy szakma, egy munkahely, és nincs olyan, hogy az egyik fontosabb, mint a másik!

Jó tüntetést! Azt azért jegyezzétek meg, hogy ettől (sem) fog megbukni "a Zorbán", mert a normális emberek értik és látják, hogy a tüntetés mögött nem valós probléma, hanem egy balliberális pártpolitikai feladat áll.

Részletek:
👉"Minden rossz" - hazudják a balliberális pártok és álhírgyártó médiájuk
Közben ezekben a napokban érkeznek meg az orvosok számláira a megemelt bérek. (a cikk végén az egészségügy fejlesztésével kapcsolatos linkek gyűjteménye)
https://szamokadatok.hu/Post/2833/Minden_rossz_-_hazudjak_a_balliberalis_partok_es_alhirgyarto_mediajuk
👉Mit tett a kormány az egészségügyért? - Videó!
Dömötör Csaba elmondta a lényeget, mi pedig kiegészítettünk pár dologgal
https://szamokadatok.hu/Post/3483/Mit_tett_a_kormany_az_egeszsegugyert_-_Video
👉Nem omlott össze az egészségügy, és nem bukott meg "a Zorbán"
Azok, akik hisztiztek az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló szerződés miatt, szépen csendben visszatérnek az állami egészségügybe
https://szamokadatok.hu/Post/3677/Nem_omlott_ossze_az_egeszsegugy_es_nem_bukott_meg_a_Zorban
👉A pofátlanságnak nincs határa!
Egyes “orvosoknak” nem volt elég a havi 2,7 millió forintos fizetés, zsarolni kezdték a kórházat!
https://szamokadatok.hu/Post/3624/A_pofatlansagnak_nincs_hatara
👉A magyar egészségügyben dolgozó orvosok és ápolók száma [fő]
Így "nem fejlesztette" Orbán az egészségügyet
https://szamokadatok.hu/Post/3484/A_magyar_egeszsegugyben_dolgozo_orvosok_es_apolok_szama_fo
👉Ma van az ápolók nemzetközi napja!
Köszönjük a magyar egészségügyben dolgozó több mint 80 ezer ápoló munkáját!
https://szamokadatok.hu/Post/3420/Ma_van_az_apolok_nemzetkozi_napja
👉Mindkét oldalnak mást jelent az egészégügyi reform
https://szamokadatok.hu/Post/3418/Mindket_oldalnak_mast_jelent_az_egeszegugyi_reform
👉Nem csökkent az ápolók bére!
Lassan mondjuk, hogy Dobrev is megértse
https://szamokadatok.hu/Post/3250/Nem_csokkent_az_apolok_bere
👉Álhír: nincs orvos és romokban vannak a kórházak
Valóság: Jelentősen nőtt a dolgozó orvosok száma és a kórházak is rendben vannak
https://szamokadatok.hu/Post/3162/Alhir_nincs_orvos_es_romokban_vannak_a_korhazak
👉Március 1-jével az egészségügyi dolgozók 96,3 százaléka választotta az egészségügyi szolgálati jogviszonyt
Tisztul a szakma!
https://szamokadatok.hu/Post/3047/Marcius_1-jevel_az_egeszsegugyi_dolgozok_963_szazaleka_valasztotta_az_egeszsegugyi_szolgalati_jogviszonyt
👉Egy adófizető, ha úgy tetszik, egy beteg üzenete a hisztiző orvosoknak és ápolóknak
https://szamokadatok.hu/Post/3036/Egy_adofizeto_ha_ugy_tetszik_egy_beteg_uzenete_a_hisztizo_orvosoknak_es_apoloknak
👉104 500 ember, az egészségügyi dolgozók több mint 95 százaléka aláírta az új szerződését
Nem "térdelt le" semmi, max. Márki-Zay és az index
https://szamokadatok.hu/Post/3037/104_500_ember_az_egeszsegugyi_dolgozok_tobb_mint_95_szazaleka_alairta_az_uj_szerzodeset
👉A baloldal egészségügyi reformja
https://szamokadatok.hu/Post/2999/A_baloldal_egeszsegugyi_reformja
👉Szabó Tímea lebukott
A megélhetési politikus az ápolók napjára egy ápolókról szóló hazugsággal készült, de újra lebukott. Minden ki van fizetve - előre!
https://szamokadatok.hu/Post/2965/Szabo_Timea_lebukott
👉Az ápolók béremelései
https://szamokadatok.hu/Post/2962/Ma_van_a_magyar_apolok_napja
👉60%-kal emelkedik a fogorvosok finanszírozása
Botrány! Újabb elvonások! Orbán elvonta a pénzt a kormánytól, és miután megemelte az orvosok, az ápolók és a háziorvosok bérét, most a fogorvosok finanszírozását is 60 százalékkal növelte!
https://szamokadatok.hu/Post/2861/60-kal_emelkedik_a_fogorvosok_finanszirozasa

Forrás: https://www.napi.hu/magyar-gazdasag/berfeszultseg-egeszsegugyi-dolgozok-fizetes-tuntetes.731366.html

Címkék: Baloldali rombolás  Egészségügy  Vélemény 

Kapcsolódó