Szijjártó Péter a BBC-nek

NEM változtatunk törvényeinken! A gyermekeinket meg fogjuk védeni!

Szijjártó Péter a BBC-nek

BBC-riporter: Van esély arra, hogy változtatnak az álláspontjukon?
🟢Szijjártó Péter: NEM
👉Videó: https://www.facebook.com/szijjarto.peter.official/videos/1190006904831858

A BBC Hard Talk című műsorának adott interjút Szijjártó Péter.

„Ez tényleg kemény volt” – kommentálta a tv-s szereplést a külügyminiszter a közösségi oldalán. A beszélgetés elején az Európai Egyesült Államok vs. nemzetek Európája koncepció került szóba, majd a műsorvezető felvetette, hogy számos EU-s vezető, állam-és kormányfő kritizálta hazánkat, amiért szerintük Magyarország szembemegy az Unió értékeivel.

„Van esély arra, hogy változtatnak az álláspontjukon?” – kérdezte Steven Sackur. „Nem, semmiképpen nem változtatunk az álláspontunkon, és nem értek egyet azokkal, akiket ön az előbb idézett” – érkezett Szijjártó válasza. A külügyminiszter leszögezte: Magyarország betart minden szabályt, a hazafias magyar kormány mögött pedig erős parlamenti és társadalmi többség áll.

A műsorvezető ezután azzal érvelt, hogy mindez eurómilliárdokba kerülhet az országnak, mert az EU jogállamisági problémákra hivatkozva belengette, hogy nem kezdi el a költségvetési források kifizetését.

Szijjártó zsaroló dokumentumnak nevezte a jelentést, és megerősítette: nem fogja feladni Magyarország nemzeti érdekeinek képviseletét.

Kapcsolódó:
👉Referendum: örjöngenek a nyugati balliberálisok
Ha örjöngenek, akkor tudjuk, hogy a legjobb úton járunk!
https://szamokadatok.hu/Post/3752/Referendum_orjongenek_a_nyugati_balliberalisok

Forrás: https://mandiner.hu/cikk/20210722_bbc_riporter_van_esely_arra_hogy_valtoztatnak_az_allaspontukon_szijjarto_nem_video

Címkék: Hírek 

Kapcsolódó