Brüsszel zsarolja Magyarországot!

A gyermekvédelmi törvény miatt késlelteti az Európai Bizottság a koronavírus-járvány utáni helyreállítási alapról szóló megállapodás aláírását a magyar kormánnyal

Brüsszel zsarolja Magyarországot!

Magyarul ez annyit jelent, hogy a pénzünket ellopták, és követelik, hogy a magyar gyerekeket molesztálhassák ezek a **** szervezetek!

Brüsszelnek üzenjük! A magyar gyerekeket nem adjuk el! Minél jobban szankcionáljátok Magyarországot, annál többen fogjuk támogatni a Fideszt! Fel, győzelemre! Nekünk szuverén hazánk van, és senkinek sem fogjuk megengedni, hogy megmondja nekünk, hogyan kell élnünk! Hazánkat és gyermekeinket meg fogjuk védeni - kerül amibe kerül! Hosszútávon csak a hazaszeretet kifizetődő, az összetákolt, beteges ideológiát exportáló uniók szét fognak hullani!

👉Kövér László: "Még megérem, amikor az EU jelenlegi formájában megszűnik létezni"
https://szamokadatok.hu/Post/3719/Kover_Laszlo_Meg_megerem_amikor_az_EU_jelenlegi_formajaban_megszunik_letezni

Teljesen világos, hogy a választásig egy fillér sem fog érkezni (a mi pénzünkből) az uniótól. A hazai baloldallal karöltve a brüsszeli balliberális erők arra készülnek, hogy a pénzünket de facto ellopva, nyomást gyakoroljanak az országra, beavatkozzanak a magyar belügyekbe. A baloldal közben azt fogja hazudni, hogy Orbán miatt nincs pénz, ami hazugság! Nem Orbán miatt nincs, hanem a tolvaj libsik miatt nincs! Orbán megvédi a gyermekeinket pl. az ilyen "eseményektől"
https://www.origo.hu/nagyvilag/20210710-ot-eves-gyerekeket-maszturbalni-tanitani-szexualis-bantalmazas.html

Varga Mihály: Brüsszel a zsarolással nem fog elérni semmit sem! A magyar gazdaság uniós pénz nélkül is képes lesz 6 százalékos növekedést produkálni, amit pedig azt jelenti, hogy a magyar családok visszakapják az idén befizetett adójukat!
https://szamokadatok.hu/Post/3712/Brusszel_a_zsarolassal_nem_fog_elerni_semmit_sem

Varga Judit írta: Beszéljenek helyettünk a tények: Ursula Von der Leyen még júniusban informálisan időpontot kért, hogy Magyarországra látogathasson júliusban az RRF-megállapodást aláírni a kormánnyal, hiszen konstruktívan haladtak előre a szakmai egyeztetéseink a helyreállítási csomagról. Már megvolt az időpont is, de időközben az Országgyűlés döntött a gyermekvédelmi törvényről.
️ Ezután erőteljes nyomást helyeztek Magyarországra az uniós intézmények, hogy engedjük be az LMBTQ-aktivistákat a magyar iskolákba és óvodákba. Ki akarják kényszeríteni, hogy beengedjük a szexuális propagandát a gyermekeink közé. Most ezért húzódik a csomag elfogadása. A magyar helyreállítási csomaggal semmilyen gazdasági, szakmai problémájuk nem volt.
Mi egyáltalán nem kerestük ezt a konfliktust. Egészen egyszerűen csak önazonosak, következetesek vagyunk, az igazat mondjuk, hiszen a jó ügy mellett állunk ebben a kérdésben is: a gyermekek és a szülők jogait védjük. Litvánia is hasonlóképpen cselekedett korábban.
️ Nincsen magyar vita, egy európai vitáról van szó. Ez egy összeurópai konfliktus. Ugyanakkor a magyar törvény nem európai dimenzió, nemzeti hatáskörbe tartozik. Az Alapjogi Charta is kimondja, hogy nemzeti hatáskörben van a gyermekek nevelése. Az Unió ne akarjon beleszólni abba, hogyan nevelik a magyar szülők a gyermekeiket Magyarországon!
️ A magyar RRF készen áll, megvannak a forrásaink ahhoz, hogy ezeket elindítsuk. Ez a pénz jár a magyaroknak, mert megdolgoztak érte.
Ugyanakkor 6% felett, a rendszerváltozás óta soha nem látott mértékben nőhet a magyar gazdaság teljesítménye akkor is, ha az EU-tól egyetlen fillér sem érkezik az év végéig. Mi nyugodtak vagyunk, hiszen legutóbb is másfél évig húzódtak az MFF-tárgyalások.
A magyar gazdaság erős lábakon áll, ezt az Európai Bizottság is megerősítette, hiszen előrejelzésében 6,3%-os növekedésre számít Magyarország esetében.

👉Korábban írtunk arról, hogy az uniós pénz nem ajándék, az a mi pénzünk, a piacunkat adtuk érte, és ha valakik azt megpróbálják visszatartani, akkor azok közönséges TOLVAJOK!
https://szamokadatok.hu/Post/3699/Az_unios_penz_nem_ajandek

Kapcsolódó cikkek:
Az EU-támogatás nem ajándék, hanem pénznyomtatási engedély
https://mandiner.hu/cikk/20150915_szabo_gergely_az_eu_tamogatas_nem_ajandek_hanem_penznyomtatasi_engedely
Az EU-s források járnak a tagállamoknak. - videó
Tehát ezek nem adományok, hanem ezért cserébe mi az uniós csatlakozáskor megnyitottuk a piacainkat, elszenvedtük az ezzel összefüggő károkat, megnyitottuk a munkaerőpiacainkat - mondta Orbán Balázs a Cseh Katalinnal folytatott vitában.
https://www.facebook.com/FideszHU/videos/633027274073571
Az uniós pénz nem ajándék, a piacunkat adtuk érte
Nem Orbán az, aki el akarja venni, hanem a baloldal! Orbán az, akik megakadályozza őket ebben!
https://szamokadatok.hu/Post/2322/Az_unios_penz_nem_ajandek_a_piacunkat_adtuk_erte
A beruházások forrásainak 75 százaléka hazai. A maradék 25 százalék sem ajándék, a piacunkat és a munkaerőnket adjuk érte
https://szamokadatok.hu/Post/2726/A_beruhazasok_forrasainak_75_szazaleka_hazai_A_maradek_25_szazalek_sem_ajandek_a_piacunkat_es_a_munkaeronket_adjuk_erte
Nincs ingyen az uniós támogatás
LENTNER CSABA: A NYUGATI CÉGEK EXTRAPROFITOT TERMELTEK, ÉS A PÉNZT JOBBÁRA EL IS VITTÉK
https://magyarnemzet.hu/gazdasag/nincs-ingyen-az-unios-tamogatas-10055138/
Bevallotta a német EU-biztos, miért éri meg a kelet-európai országokat támogatni
https://index.hu/kulfold/eurologus/2017/02/28/nemetorszag_nagyot_szakit_az_eu-bol/

Forrás: https://www.facebook.com/VargaJuditMinisterofJustice/posts/4587559241262996
https://www.magyarhirlap.hu/kulfold/20210714-az-eu-ne-akarjon-beleszolni-hogyan-nevelik-gyermekeiket-a-magyar-szulok

Címkék: Európai Unió 

Kapcsolódó