“Romokban az egészségügy” - FAKE NEWS!

Erről kell írni, nem pedig a beteges fantáziátok által kitalált Jennifer Lopez koncertekről Mészáros esküvőjén!

“Romokban az egészségügy” - FAKE NEWS!

Mutatjuk, hogy mi az igazság! 2010 óta 91 kórház újult meg részben vagy egészben, 54 rendelőintézetet és 107 mentőállomást korszerűsítettek, továbbá 23 új rendelőintézet és 34 új mentőállomás épült Magyarországon.

👉A Számok csapata összeszedte ezeket a fejlesztéseket egyetlen videóba, íme: https://www.facebook.com/109117190565423/videos/287195332858965

👉"Romok" is vannak, csak ezeket a baloldal után kell eltakarítani. Íme néhány példa erre is!
https://szamokadatok.hu/Post/3423/11_eve_takaritjuk_a_baloldal_altal_hatrahagyott_romokat

Fürjes Balázs írta: Új, ultramodern mellkassebészeti műtőblokk az Országos Onkológiai Intézetben!

Semmelweis-napon, amikor az egészségügyi dolgozók felé fejezzük ki hálánkat és megbecsülésünket, nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy a hatékony gyógyító munkához az egészségügyben dolgozók erkölcsi és anyagi elismerésén túl színvonalas, jól felszerelt egészségügyi intézményekre is szükség van.

Kásler Miklós miniszter, Pokorni Zoltán polgármester, Polgár Csaba, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója és Rényi-Vámos Ferenc, az Intézet Mellkassebészeti Központjának vezetője a mai napon átadták az Országos Onkológiai Intézet 3 milliárd forintos kormányzati támogatásból épült új mellkassebészeti műtőblokkját, amely a mellkasi műtétek elvégzésén túl a tüdőtranszplantáció hazai feltételeit is megkönnyíti.

A most átadott új műtőblokk és intenzív terápiás részleg 3 új műtővel járul hozzá a színvonalas gyógyításhoz.
Ez a fejlesztés megteremti a lehetőségét annak is, hogy a magyar tüdőtranszplantációs programot elérhetővé tegyük határon túli magyar honfitársaink részére is.

Magyarország Kormánya az egészségügyi dolgozók béremelésével, a hálapénz felszámolásával és a színvonalas gyógyítás feltételeinek megteremtésével támogatja a magyar családok egészségét.
A kormány az Egészséges Budapest Program keretében jelentős forrásokkal támogatja a budapesti önkormányzatok egészségügyi fejlesztéseit, köztük a 2. és 12. kerületeket is:

Az Országos Onkológiai Intézet az Egészséges Budapest Program keretében eddig több mint 5,1 milliárd forint értékben gyarapodott modern orvostechnológiai, diagnosztikai, terápiás és informatikai eszközökkel. A cél: a legmodernebb berendezések, műtők, diagnosztikai, aneszteziológiai, intenzív terápiás és más eszközök segítségével tegyük hatékonyabbá a gyógyítást.
A kormány 11,15 milliárd forintot biztosított az Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő Kútvölgyi Tömbjének teljes homlokzati korszerűsítésére, a munka halad!
Idén megújul a Szilágyi Erzsébet fasor 18. szám alatt található gyermekrendelő is, melynek emeleti részén felnőtt háziorvosi rendelőt alakítanak ki, a munka most kezdődött, még idén kész!
A II. kerületben megújul a Kapás utcai szakrendelő, új orvosi és informatikai eszközöket kap.

Megbecsült egészségügyi dolgozók és színvonalas intézmények – ez az út az gyógyuláshoz, az egészséghez. Köszönjük egészségügyi dolgozóink elkötelezett munkáját, sok erőt, kitartást kívánunk nehéz, de nagyszerű hivatásukhoz!

Forrás: https://www.facebook.com/furjesbalazsbp/posts/322008906075086
https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20210701-kasler-miklos-az-onkologiai-intezet-a-vilagon-barhol-megallna-a-helyet
https://www.facebook.com/kasler.miklos.hivatalos/posts/349895400096602

👉És íme az, amiről írnak az álhírgyártók a valóság helyett: https://szamokadatok.hu/Post/3668/Porognek_a_baloldal_es_a_kulfoldi_NGO-k_altal_szponzoralt_es_favorizalt_alhirgyarak

Címkék: Egészségügy 

Kapcsolódó