Erről sem fog írni a hazug baloldali sajtó

Ők csak "lopást" hazudnak, közben egyetlen konkrét esetet sem tudnak felmutatni, az ország meg fejlődik!

Erről sem fog írni a hazug baloldali sajtó

Hajrá Fidesz!

👉Íme az újabb 8 fejlesztés! Az országépítést bemutató videónkban pedig további 2000!
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/287195332858965
👉A sorozat korábbi cikkei: https://szamokadatok.hu/fejlodes

Bakonyszombathely: új óvoda épül
Czunyiné dr. Bertalan Judit írta: Jó ütemben halad a bakonyszombathelyi óvoda és bölcsőde épületének kivitelezése. Az épületben a két 25 férőhelyes óvodai, valamint a 15 férőhelyes bölcsődei foglalkoztató mellett helyet kap a központi főzőkonyha, egy aula, egy tornaszoba és kiszolgáló helyiségek.
A fejlesztésnek köszönhetően új munkahelyek jönnek létre a településen.
Forrás: https://www.facebook.com/drbertalan.judit/posts/4299075656810531

Már épül a 260-os főút új szakasza
A HE-DO, a Soltút és a Strabag kivitelezésében zajló beruházást a 26-os főút elmúlt években tapasztalt jelentős forgalomnövekedése tette szükségessé.
Kedden délelőtt Sajószentpéter térségében letették a 260-os főút Sajószentpétert és Berentét elkerülő szakaszának az alapkövét.
A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában a HE-DO Kft. és a Soltút Kft. 10,615 kilométernyi új nyomvonalú utat épít, melynek jelzése 260-as lesz. A beruházás másik részeként a Strabag Építőipari Zrt. a 2606-os Kazincbarcika- Múcsony összekötő út nyomvonalán változtat, valamint annak burkolatát erősíti meg.
A beruházást a 26-os főút elmúlt években tapasztalt jelentős forgalomnövekedése tette szükségessé. Mind hazai, mind nemzetközi viszonylatban fontos szerepet tölt be a főút: amellett, hogy kapcsolatot létesít Miskolc-Bánréve között, a magyar-szlovák határátkelő irányába, Miskolcot összeköti Kazincbarcika városával is. Az utóbbi években az M30-as autópálya Miskolcig tartó szakasza jelentős forgalmat generál Szlovákia felé Bánrévén keresztül, illetve a már megépült Miskolc északi elkerülő I. és II. üteme is ezt a hatást erősíti - derült ki a NIF sajtóanyagából.
Forrás, további képek: https://magyarepitok.hu/utepites/2021/06/elrajtolt-az-eszak-keleti-regioban-epulo-varosi-elkerulo-ut-projektje
https://www.facebook.com/Demeter-Zoltán-514167525368534/posts/4020246581427260

Sajóbábony: új bölcsőde épült
Hubay György írta: Ma délelőtt választókörzetemben, Sajóbábonyban az utóbbi idők legjelentősebb beruházásának átadására került sor.
Nevezetesen egy 24 férőhelyes bölcsődét vehettek birtokukba a település ifjú házasai révén a gyermekek.
A projekt zöld mezősként került kivitelezésre, mintegy 200 millió forint értékben, melyből az önkormányzat jelentős önerővel is hozzájárult.
Ez a beruházás újabb bizonyítéka annak, hogy a Fidesz-KDNP kormányzat családpolitikája révén kiemelten fontosnak tartja a kistelepülések népességmegtartó erejét.
Forrás: https://www.facebook.com/Hubay.Miskolc/posts/1895450930622229

Elkészült az új zsiliprendszer Tasson
Salacz László írta: Elkészült az új zsiliprendszer Tasson!
Fontosnak tartom, hogy a tassiaknak a Duna mellett élni, ne egy veszélyforrás legyen, hanem élhető környezet jelentsen számukra.
A kormány célkitűzése a Duna szabályozása, és a homokhátság vízháztartásának javítása!
Forrás: https://www.facebook.com/SalaczLaszlo/posts/2929729883909802

Kész a KISS karbantartó csarnok
Szalay Ferenc írta: Elkészült a KISS karbantartó csarnok, ma újabb munkahelyekkel és egy kiváló üzemcsarnokkal lett gazdagabb a Máv-Start Zrt Szolnoki Járműjavító telephelye.
Szolnok igazi vasutas város, ahol sokezer embernek ad megélhetést immár generációk óta ez az ágazat. Az itteni munkaerő világszínvonalú munkát végez, ezért városunk a magyar vasútgyártás fellegvára! Szolnok a magyar vasút megújulásának záloga, itt készülnek a Stadler vonatai és az új IC+ vasúti kocsik. Azon dolgozunk, hogy városunk és a vasút 174 éve tartó gyümölcsöző kapcsolata még további fejlesztéseket hozzon ide, a Tisza Fővárosába!
Forrás: https://www.facebook.com/szalayferenc/posts/4300719963326877

16 új csuklós busz érkezett Debrecenbe
Dr. Vitányi István írta: Fejlődik a megyei tömegközlekedés.
A debreceni Főnix csarnok parkolójában tartott sajtótájékoztatóján bejelentették, hamarosan 16 új csuklós busz kezdi meg szolgálatát Hajdú-Bihar megyében. Az új buszok a 21. századi követelményeknek maximálisan megfelelnek, a Debrecen-Beretttyóújfalu vonalon közlekedők hamarosan igénybe is vihetik őket.
Fontos kiemelni, hogy az említett távon lesz autópályán közlekedő járat is, amelynek így 40 percre rövidül a menetideje, mindez jelentős könnyebbség az iskolába vagy munkába járók számára.
Forrás: https://www.facebook.com/drvitanyiistvan/posts/1897911857035905

Megújult a Révészház Szigetmonostoron
Magyarország Kormánya írta: Kivételes dunai panorámával bír a Révészház Szigetmonostoron. A százesztendős épület a felújítás után turisztikai szálláshelyként, kerékpáros és vízitúra-megállóhelyként várja a kikapcsolódásra vágyókat.
Forrás: https://www.facebook.com/kormanyzat/posts/5760303927375613

Megújult a murakeresztúri hivatal
Kívül-belül megújult a murakeresztúri önkormányzati hivatal
Átadták a megújult murakeresztúri önkormányzati hivatalt. Az épület korszerűsítése részben önerőből, részben állami támogatásoknak köszönhetően valósult meg.
A korszerűtlen lapostető helyett magastetőt kapott a hivatal, valamint az energiahatékonyság érdekében napelemeket is felszereltettek az épületre. A mozgáskorlátozottaknak rámpa, és külön mosdó is megtalálható az épületben. Polgár Róbert, a település polgármestere elmondta, a belső tér is teljesen megújult, korszerűsítették a fűtést, valamint az elektromos hálózatot. Murakeresztúr első embere kiemelte, a teljes épület modernizálása – az állami támogatáson kívül – nem valósulhatott volna meg a helyi vállalkozók, valamint a település lakosainak segítsége nélkül.
– Több éve váratott magára az épület felújítása. Már 2018-ban az előző önkormányzati vezetés nyert egy pályázatot. 2019-ben még jött hozzá kettő, de közben emelkedtek az árak és gyakorlatilag a kivitelezésnek 2020 második felében tudtunk nekiállni. Van egy belügyminisztériumi forrás rá, illetve TOP-os rész, és Magyar Falu Programból, és egy nagymértékű önerő, ami a belső felújításhoz kellett egyrészt. Másrészt önrész kellett a külső felújításhoz is, ugyanis, mint említettem, emelkedtek az árak – nyilatkozta Polgár Róbert, Murakeresztúr polgármestere.
Forrás: https://kanizsaujsag.hu/hir/202106/kvul-belul-megujult-a-murakereszturi-onkormanyzati-hivatal?page=1

ADD TOVÁBB A VALÓSÁGOT!

Címkék: Fejlődés 

Kapcsolódó