Itt van az "ellopott pénz", elvtársak!

Újabb 8 fejlesztéssel cáfoljuk a baloldal 11 éve terjesztett álhírét, miszerint "a Fidesz mindent ellop"

Itt van az "ellopott pénz", elvtársak!

👉Íme az újabb 8 fejlesztés! Az országépítést bemutató videónkban pedig további 2000!
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/287195332858965
👉A sorozat korábbi cikkei: https://szamokadatok.hu/fejlodes

Új Egészségházat adtak át Dömsödön
Pánczél Károly országgyűlési képviselő írta: Elkészült az új és korszerű egészségház Dömsödön.
A Magyar Kormány 196 millió forinttal támogatta a beruházást, így mostantól ebben a modern épületben kap helyet a háziorvosi és gyermekorvosi rendelő, valamint a védőnői szolgálat és fogászat is.
Gratulálok a dömsödieknek!
Forrás: https://www.facebook.com/PanczelKarolyOrszaggyulesiKepviselo/posts/4090315604357109

2x2 sávos út épül Győr és Pápa között
Kara Ákos írta: Nagyon nagy jelentőségű fejlesztés készül Győr és Pápa között.
Gőzerővel épül az új, településeket elkerülő 2x2 sávos út Győr és Pápa között. Dr. Kovács Zoltán pápai és Gyopáros Alpár csornai országgyűlési képviselőtársammal, valamint a térségi települések önkormányzataival közösen a Magyar Kormány támogatásával egy újabb nagyon fontos fejlesztést tudunk megvalósítani.
Biztonságosabb lesz a közlekedés és rövidebb lesz a menetidő Győr és Pápa, valamint a térségi falvak és a városok között.
Forrás: https://www.facebook.com/karaakos.gyor/posts/4042019249228128

Épül az M30-as Miskolctól a határig
Magyar Építők osztották meg a fotókat: Így halad az Miskolctól a Kassa-közeli határig (Tornyosnémeti) épülő M30-as autópálya projektje.
Forrás: https://www.facebook.com/magyarepitok/posts/4057638820990380

Átadták a Múlt-kor Házát Cigándon
Dr. Hörcsik Richárd írta: Cigándon ma visszaszálltunk a történelemben fiatalok és „retrófiatalok” egyaránt!
Átadtuk a Múlt-kor Házát, mellyel a város újabb ékes bizonyítékát adta annak, hogy itt komoly értékmegőrzés zajlik és a méltán híres Cigándi Múzeumporta egy igazán különlege… See more
Forrás: https://www.facebook.com/Dr-H%C3%B6rcsik-Rich%C3%A1rd-358624704555983/posts/1474817336270042

3,5 milliárd forintos beruházás Hajdúszoboszlón
Fantasztikus bővítést kapott Hajdúszoboszlón Európa legnagyobb fürdőkomplexuma
Átadták a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum prémium zónáját, a csaknem 3,5 milliárd forintos beruházást a kormány a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Programban 1,5 milliárd forinttal támogatta.
Bodó Sándor (Fidesz) országgyűlési képviselő, az Innovációs és Technológiai Minisztérium foglalkoztatáspolitikai államtitkára a város jeles eseményének nevezte az elkészült beruházás átadását, és azt mondta, a kormány figyelme az elmúlt másfél évben, a pandémia idején is kiterjedt Hajdúszoboszlóra.
Ebben az időszakban 2161 hajdúszoboszlói munkahely megőrzéséhez járult hozzá a kormány 1,3 milliárd forinttal, amiből a Hungarospa Zrt. 723 munkahely megtartásához 406 millió forint támogatást kapott - támasztotta alá szavait az államtitkár.
Forrás: https://www.origo.hu/gazdasag/20210618-hajduszoboszloi-hungarospa-furdokomplexum.html

Megújult az orvosi rendelő Markazon
Horváth Laci írta: Szívmelengető Markaz vonzereje
Minden alkalommal, mikor Markazon járok, megcsodálom a természeti környezet, a tó felé magasodó mátrai lankákat, és szívmelengető érzés arról hallani, hogy a dinamikusan fejlődő település vonzza a fiatalokat is.
Eltökéltek vagyunk a kistelepüléseink fejlesztése mellett, hiszen így őrizhetik meg vonzerejüket: korszerű orvosi rendelő, elérhető szolgáltatások, járható utak, megszépült közösségi terek – többek közt ez a hazai forrásból támogatott Magyar Falu Program eddigi eredménye Markazon!
De nem állunk meg, a településen további, a családokat segítő beruházások is várhatóak: 14 férőhelyes bölcsőde épül, de fecskelakások kialakítását is tervezzük fiatal párok számára! Holló László polgármester úrral egyik közös célunk, hogy a tó körüli infrastruktúra tovább fejlődjön az ivóvízhálózat kiépítésével, a szennyvízelvezetés kialakításával és az út felújításának folytatásával.
Közösen dolgozunk tovább!
Hajrá, Markaz!
Forrás: https://www.facebook.com/laszlo.horvath.31/posts/4012789428812638

Önkormányzati lakások újulnak meg Nyíregyházán
Kovács Ferenc írta: Rengeteget tettünk az elmúlt években a Benczúr és Bessenyei terek megújításáért, melyet tudatosan nevezek esztendők óta Kulturális Negyednek, s ezt egyre többen használják.
A zöldfelületeket és műemlékeket követően most egy önkormányzati épület van soron: javában zajlik a Bessenyei tér 3-4. szám alatti bérlakások energetikai korszerűsítése, mondhatni „természetesen” 100%-os támogatással, egy nyertes pályázat keretében.
A beruházás elsődleges célja itt is (csakúgy, mint a programban ezzel párhuzamosan a város több pontján) az energiára fordítandó költségek jelentős csökkentése, védve környezetünket, mely a városvezetés zöld stratégiájának újabb jele. A tető hő- és vízszigetelése mellett megtörténik valamennyi nyílászáró cseréje.
Ami a homlokzatot illeti: az épületen található mészkőburkolat jelentős műszaki és esztétikai értéket képvisel, ezért a bontása és tisztítása utáni alászigetelését követően visszahelyezik a szakemberek. A munkálatok várhatóan őszre fejeződnek be.
Forrás: https://www.facebook.com/Dr.Kovacs.Ferenc.politikus/posts/4115362438562998

Új iskolai sportpálya Abonyban
Földi László, országgyűlési képviselő írta: Dupla esemény az abonyi Somogyi Imre Általános Iskolában:
Elkészült az összefogásból a régóta várt kézilabda pálya az intézményben, amire nagy szükség is van, hiszen fontos, hogy megadjuk a fiataloknak a megfelelő körülményeket a sportolásra.
Felavatásra került az intézmény előtt Varga Gábor köztéri műalkotása, a Somogyi Imre mellszobor. A szobor méltó dísze lett az iskola főbejáratának.
Forrás: https://www.facebook.com/foldilaszlopest12/posts/220754523198301

ADD TOVÁBB A VALÓSÁGOT!

Címkék: Fejlődés 

Kapcsolódó