A pedofilellenes törvény a gyerekeket védi, a pedofilokat pedig bünteti

Akik támadják ezt a törvényt, azok a pedofilokat védenék, a gyerekeket meg nem!

A pedofilellenes törvény a gyerekeket védi, a pedofilokat pedig bünteti

Sosem gondoltuk volna, hogy a liberális körök eddig süllyednek, de ezt is megéltük: azért támadják Magyarországot és kormányunkat, mert VÉDJÜK A GYERMEKEINKET!

👉Videó: Fülöp Kocsis készített erről egy videót, érdemes megnézni! https://www.facebook.com/fulop.kocsis.35/videos/500910111056014

👉Videó: Putyin a finneknek: Meg fogjuk védeni ettől a gyermekeinket! Ahogyan az orosz pedofilellenes törvény sem sérti a kisebbségek jogait, úgy a magyar sem korlátozza azokat!
https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/956175885173510

👉Orbán Viktor pedig a következőket írta:

"A liberális gőzhengerek ismét elindultak Magyarország ellen.
Most a pedofilokat radikálisan büntető, a gyermekeinket pedig radikálisan védelmező új törvények miatt verik félre az európai harangokat. Hiába, a mozgalom örök, már nem a „világ proletárjai egyesüljetek”, hanem a „világ liberálisai egyesüljetek” az új jelszó. Ez persze erősíti azt a közép-európai meggyőződést, hogy ma a liberális voltaképpen a diplomás kommunista.

A mostani baloldali kampány Magyarország ellen újabb bizonyíték arra, hogy ma a baloldal a szabadság ellensége, mert szólásszabadság helyett általuk definiált politikai korrektséget, véleménypluralizmus helyett pedig véleményhegemóniát akarnak a maguk számára.

Pedig az új magyar törvény semmilyen magasztos eszmébe vagy európai jogszabályba nem ütközik. Az új magyar törvény csak világosan rögzíti, hogy a gyermekek szexuális neveléséről kizárólag a szülő dönthet. Az iskolai nevelés nem állhat ellentétben a szülő akaratával, az legfeljebb csak kiegészítő lehet, formáját és tartalmát pontosan meg kell határozni, és a szülők egyetértéséhez kell kötni.

A szülők joggal várják el azt is, hogy olyan felületeken, amelyeket gyermekeink korlátozás nélkül használnak, se pornográfia, se öncélú szexualitás, se homoszexualitás, se nemváltoztató programok ne legyenek elérhetőek. Ezeket a korlátozásokat is sebészi pontossággal meg kell határozni.

Magyarországon senki sem szól bele abba, hogy a felnőttek miként élnek. Felfogásunk szerint a felnőtt szabad embernek nem valamiféle világi hatóság előtt kell számot adnia az életéről, hanem a Jóisten ítélőszéke előtt, ha annak eljön az ideje.

Ezért a magyar törvény nem vonatkozik a 18 év feletti felnőttek életére, szexuális szokásaira, sem az ő saját, felnőtt nyilvánosságukra. Sőt, a magyar társadalom európai kontextusban az egyéni szabadság és a tolerancia mellett leginkább elkötelezett európai népek közé tartozik. Ennek okai a kulturális hagyományainkban, a keresztény szabadságban, a nemzeti szabadságért vívott harcokban és a kommunizmus és a kommunista önkény mély megvetésében gyökereznek.

A magyar szabadság nemcsak a politikai szabadságot, választást, szólás-, gyülekezési és egyesülési szabadságot jelent, hanem jogot, hogy saját belátásunk szerint védjük a családjainkat, és neveljük a gyermekeinket. Törvényünk méltó folytatása az európai szabadsághagyományoknak. Éppen most indult a vita Európa, vagyis gyermekeink jövőjéről. Itt vagyunk, állunk a viták elébe."

A baloldal a pedofilokat félti és a pedofilokat mentegeti
Ki gondolta volna? Azok, akik a 2010 előtti baloldali kormány által felfuttatott Kaletát a Fideszre kenik, most a pedofilellenes törvény kapcsán aggódnak a szabadságjogokért... Hát nem szánalmas?
https://szamokadatok.hu/Post/3497/A_baloldal_a_pedofilokat_felti_es_a_pedofilokat_mentegeti
A baloldal nyíltan a pedofilok oldalára állt!
Mi elutasítjuk a gyerekek bántalmazását és verbuválását!
https://szamokadatok.hu/Post/3587/A_baloldal_nyiltan_a_pedofilok_oldalara_allt
Akik nem szavazták meg a törvényjavaslatot és/vagy tüntetnek ellene, azok a pedofilokat védik!
A baloldal megmutatta igazi arcát
https://szamokadatok.hu/Post/3583/Akik_nem_szavazzak_meg_a_torvenyjavaslatot_es_vagy_tuntetnek_ellene_azok_a_pedofilokat_vedik

Forrás: https://miniszterelnok.hu/szamizdat-10

Címkék: Család  Vélemény 

Kapcsolódó