Amiről nem fognak írni a baloldali álhírgyárak

Soha nem látott ütemben fejlődik az ország!

Amiről nem fognak írni a baloldali álhírgyárak

Íme az újabb 8 fejlesztés! Az országépítést bemutató videónkban pedig további 2000!
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/287195332858965
A sorozat korábbi cikkei: https://szamokadatok.hu/fejlodes

Birkózócsarnok épül Abonyban
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a mai napon tájékoztatta Abony Város Önkormányzatát, hogy Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár 51.070.985.-Ft összegű támogatást biztosít az abonyi birkózócsarnok megépítéséhez.
Pető Zsolt polgármester elmondta, hogy a városvezetés az építési projekt előrehaladása és a tényleges költségek megismerése érdekében idén tavasszal elindította a feltételes közbeszerzési eljárást, melynek lezárását követően a legkedvezőbb kivitelezői ajánlat nettó 168.411.585.-Ft (+ 10% tartalékkeret) volt.
Ez az összeg 51.070.985.-Ft-tal meghaladta a már korábban megítélt támogatások és az önkormányzat saját pénzügyi forrás keretét.
A helyzet megoldása és a megvalósítás érdekében a városvezetés és Földi László országgyűlési képviselő közös levélben fordult a Kormányhoz, melyben kérte a hiányzó pénzügyi fedezet biztosítását.
A közös munkának és az államtitkári döntésnek köszönhetően elérhető közelségbe került a birkózócsarnok megvalósítása, aláírásra kerülhet a kivitelezés vállalkozói szerződése, majd kezdődhet a várva várt építkezés.
Forrás: http://www.abony.hu/hirek/item/340-kezdodhet-a-birkozocsarnok-epitese

Megújult a 4416-os út
Lázár János hivatalos oldala írta: Büszke vagyok rá, hogy Óföldeák parlamenti képviselőjeként részese lehetek a település fejlesztésének!
Sikerrel pályáztunk a Magyar Falu Programhoz, így több mint félmilliárd forintot harcoltunk ki a 4416-os út egyik legfontosabb szakaszának felújításához.
A munka májusban elkészült, mi azonban már a következő fejlesztésen dolgozunk:
Célba vettük az Óföldeák–Maroslele közötti út felújítását!
Forrás: https://www.facebook.com/lazarjanosfidesz/posts/946260362772757

Fedémes: megújult a művelődési ház
Horváth Laci írta: Fedémes páratlan szépségét nehéz szavakba önteni. A festői völgyben megbúvó településen megvalósuló fejlesztések azonban beszédesek.
A Magyar Falu Program keretében megújult a művelődési ház, új tetőt kapott az épület, de kicserélték a nyílászárókat és korszerű fűtési rendszert alakítottak ki. Szintén a Magyar Falu Programnak köszönhetően falubusz is érkezett Fedémesre, mely a járvány idején különösen jó szolgálatot tett az idősek ellátásában és a lakók oltópontra szállításban is. A temető kerítésének felújítására és egy urnafal kialakítására is sikeresen pályázott a település a Magyar Falu Programban.
A legifjabb lakók pedig a régi iskola mögötti új játszótérnek is örülhetnek. Erre, valamint a helyi szervizút felújítására a Belügyminisztérium biztosított forrást.
Válóci István polgármester úrral közösen dolgozunk a település további fejlődéséért!
Hajrá, Fedémes!
Forrás: https://www.facebook.com/laszlo.horvath.31/posts/3985931911498390

204 db csuklós buszt vett a Volánbusz
Vas megyébe érkezett a Volánbusz több mint húszmilliárd forint értékben vásárolt 204 darab új, csuklós autóbuszának első három példánya. A MAN Lion’s City járművek bemutatójára a Sárvár Aréna parkolójában került sor.
– A most forgalomba helyezett járművek azt a célt szolgálják, hogy a tömegközlekedés körülményei korszerűek és színvonalasak lehessenek. Észak-Vas megye több városába: Celldömölkre, Csepregre, Bükre, Sárvárra, Vépre, valamint több kistelepülésre is minőségi körülmények között juthatunk el a Volán új buszai révén – mondta Ágh Péter, országgyűlési képviselő. Hozzátéve, hogy az idén ötéves M86-os úttól kezdve a Szombathely-Kőszeg közötti vasútvonal kezdődő korszerűsítéséig az elmúlt időszak kormányzati fejlesztései abba az irányba mutatnak, hogy Vas megye közlekedési feltételeit javuljanak.
Az 51 ülő- és 55 állóhellyel rendelkező járművek teljes hosszban alacsony-padlós, akadálymentes kialakításúak, a második ajtónál található, 300 kg teherbírású rámpának köszönhetően pedig kerekesszékkel vagy babakocsival utazók számára is könnyen igénybe vehetők. Az új autóbuszokat környezetkímélő, Euro 6-os besorolású dízelmotorral, nagy teljesítményű klímaberendezéssel, elektronikus utastájékoztató rendszerrel, biztonsági kamerarendszerrel, valamint utasszámláló berendezéssel is felszerelték.
Forrás: https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/megerkezett-vas-megyebe-a-volanbusz-uj-csuklos-buszainak-elso-harom-peldanya-5004193/

Új falubusz, új traktor Berkeszen
Dr. Seszták Miklós írta: Közösen építjük, fejlesztjük térségünket, a vidéket. Ezúttal Berkeszen örülhetnek az új eszközöknek, melyekre sikerrel pályáztak.
Gratulálok, hajrá Berkesz, hajrá Szabolcs 03
Forrás: https://www.facebook.com/sesztakmiklos/posts/10158449758570698

Új óvoda épül Kőbányán
D. Kovács Róbert írta: Új óvodát építünk! Gyermekeink jelentik a jövőt, szívügyünk, hogy intézményeinkben is a lehető legjobb körülményeket biztosítsunk számukra! A régi épület elbontásával építünk modern, új elhelyezést a Kőbányai út 38. alatt, a Mocorgó Óvoda számára. A munkaterület átadás megtörtént, kezdjük a beruházást!
Forrás: https://www.facebook.com/kovacsrobertpolgarmester/posts/4007944642584845

Megújul a hév végállomása Szentendrén
Vitézy Dávid írta: Minden tekintetben megújul a hév végállomása Szentendrén. A település egyik meghatározó fókusza ma is a H5-ös vonal végpontja Szentendrén, ahol a közlekedési funkción kívül hagyományos a kereskedelmi tevékenység is. Április elején leégett az itteni szupermarket, így jelenleg hiányos itt az élelmiszerek és a napi cikkek vásárlásának lehetősége, ez a sajnálatos esemény is ráirányította a figyelmet: a csomópont átfogó és teljes megújításra szorul. A BFK-nak és konzorciumi partnerének, a MÁV-HÉV Zrt.-nek az a célja, hogy az észak-déli hévek megújítása során a végállomás a színvonalas kereskedelmi funkciók itteni telepítését figyelembe véve készüljön el – erről is beszéltünk Szentendrén a sajtó képviselői előtt Vitályos Eszterrel, európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkárral, aki kezdeményezte a csomópont teljes megújítását a BFK felé, azt kérve, hogy ne csak a hév területét, hanem a környezet is rendezzük a nagyberuházás keretében.
További részletek: https://www.facebook.com/vitezydavid/posts/339574427524588

Új rohamkocsi Nyíregyházán
Dr. Vinnai Győző írta: Új rohamkocsit adtunk át Nyíregyházán.
A mentők az elmúlt időszakban nagy áldozatot vállaltak úgy, hogy emellett a hagyományos feladataikat is ellátták. A jól felszerelt technika mellett legalább olyan fontos az emberi tényező, hogy jó szakemberek üljenek a mentőautóban. Ez Magyarországon adott.
Köszönet minden mentősnek, akik nap mint nap emberéleteket mentenek!
Forrás: https://www.facebook.com/vinnai.gyozo/posts/4218400908225017

Most te jössz! Add tovább a valóságot!

Címkék: Fejlődés 

Kapcsolódó