Niedermüller Péternek üzenjük!

Tegnap este is, mindig és mindenhol a világon a legjobb érzés MAGYARNAK lenni!

Niedermüller Péternek üzenjük!

Miközben sorozatban tizenegyedik meccsén maradt veretlen a magyar válogatott, Niedermüllernek ismét sikerült egy magyargyűlölő, rasszista posztot megosztania. Ez a SENKI a keresztény, fehér, heteroszexuális magyarokat rémisztő képződményeknek tartja, ezért nem kért elnézést, Karácsony, Gyurcsány és a teljes baloldal kiállt mellette, most pedig a rasszista blm mozgalmat védve a magyar válogatottat, és az összes magyart becsmérelte.

👉Niedermüllernek üzenjük
Magyarnak lenni büszkeség.
Magyar himnuszt énekelni felemelő.
Magyar nemzeti válogatott melegítőt vagy mezt viselni, kitüntetés.
Te meg kövesd a főnököd utasítását: https://youtu.be/oL0tbWmK51U?t=18

Így már világos, ugye, hogy ki melyik térfélen játszik?!

A magyar futball-válogatottat és annak szurkolóit sértegette Niedermüller Péter DK-s polgármester. A Gyurcsány-párti politikus arra reagált, hogy a magyar csapat tagjai nem térdeltek le a kezdés előtt, amire a nézők a szép volt fiúk rigmussal reagáltak. Niedermüller azt írta: „na pontosan ezért nem érdekel engem a magyar válogatott, szégyellhetjük magunkat. Ma este Budapesten jobb volt írnek lenni”.
A keddi mérkőzés előtt az ír válogatott valamennyi tagja letérdelt, ezzel kifejezve a gyűlölet bármilyen formájának elítélését. A magyar futballisták - ahogy azt előzetesen jelezték - nem térdeltek le, hanem a mezük karján olvasható "Respect" felíratra mutattak. A szurkolók "Szép volt, fiúk!" rigmussal köszönték meg, hogy a kedvenceik állva maradtak. (A magyar labdarúgó-válogatott egyébként gól nélküli döntetlent játszott az ír csapattal a keddi barátságos találkozón.)

hirdetés
Az MLSZ keddi közleménye szerint a magyar válogatott nemcsak minden esetben követi a nemzetközi előírásokat és normákat, hanem mindenkinek megadja a tiszteletet legyen szó ellenfélről, szurkolóról vagy bárki másról. Az UEFA és a FIFA szabályai nem engedik a politizálást a pályán és a stadionban sem, amit az MLSZ nem csak elfogad, de egyet is ért vele.

Niedermüller hamarosan törli a bejegyzését, mindig így szokta. Azért itt van a link, írjátok meg neki, mit gondoltok erről. https://www.facebook.com/PNiedermueller/posts/2822647327956005

Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20200126-niedermuller-peter-a-feher-kereszteny-heteroszexualisokrol.html
https://hirtv.hu/ahirtvhirei/a-magyar-valogatottat-es-a-szurkolokat-sertegette-niedermuller-peter-2523001

Címkék: Politika 

Kapcsolódó