Az elmúlt években összesen 114 fürdőhelyet újítottak fel a Balaton, a Dunakanyar, a Tisza, a Tisza-tó, valamint a Velencei-tó körül

Álhírek helyett!

Az elmúlt években összesen 114 fürdőhelyet újítottak fel a Balaton, a Dunakanyar, a Tisza, a Tisza-tó, valamint a Velencei-tó körül

️ Nem Orbánnak, nem Ráhelnek, nem Mészárosnak, nem Tiborcznak, nem Rogánnak, nem a FIdesznek, hanem MINDENKINEK

👉Megelőzzük az álhíreket!
53 szabadstrand és
57 fizetős strand van a Balatonon.
A szabadstrandok hossza 25 km.
A fizetősöké pedig 15 km.

👉Nem csak a DK és a többi ellenzéki próbálkozó készül az idei szezonra, hanem mi is. Igaz ők álhírekkel, mi meg cáfolatokkal :) Ebben a cikkben összegyűjtöttük a 2020-as "csokrot", terjesszétek!
Indul a szezonális balatoni álhírgyártás! (+további érdekességek a cikk végén!)
Kálmán Olga már gondolkozik, hogy mit hazudjon idén!
https://szamokadatok.hu/Post/3442/Indul_a_szezonalis_balatoni_alhirgyartas_tovabbi_erdekessegek_a_cikk_vegen
👉Ez a 3 napja átadott Tiszafüredi Szabadstrand
https://szamokadatok.hu/Post/3500/Atadtak_a_szabadstrandot_Tiszafureden
👉Ez pedig a 2 napja átadott, Örvényes újjászületett strandja
https://szamokadatok.hu/Post/3506/A_tiszafuredi_utan_Orvenyesen_is_atadtak_a_felujitott_SZABADSTRANDOT_Szabad_ingyenes

Ebben a cikkben a Magyar Turisztikai Ügynökség beszámolója következik. Tehát amikor a baloldal azt hazudja, hogy "Orbán Ráhel kap 5 milliárdot", a valóságban ez azt jelenti, hogy a Magyar Turisztikai Ügynökség dolgozik, és fejleszti az ország turizmusát.

Országszerte megszépültek a strandok. Az elmúlt években összesen 114 fürdőhelyet újítottak fel a Balaton, a Dunakanyar, a Tisza, a Tisza-tó, valamint a Velencei-tó körül. A cél, hogy 2030-ig az összes szabadvízi strand megújuljon – hangzott el az M1 Híradójában.

A Magyar Turisztikai Ügynökség pályázatán tavaly mintegy 600 millió forintból újult meg Balatonboglár hat strandja, köztük a Platán is.

A Velencei- tó körüli is folynak a fejlesztések. Az egyik legfontosabb a Velencei-tó partfal rekonstrukciója. Kicserélik a leromlott betonelemeket és új lépcsőket helyeznek be.

A Dunakanyarban történő felújításoknak köszönhetően a kisgyerekes családok és a fiatalok is megtalálhatják a szórakozási lehetőségeket.

Itt első ütemben röplabdapályát, kondiparkot, napozótereket és okospadokat helyeztek ki. A második ütemben pedig továbbfejlesztik a wifi lefedettséget és a biztonsági kamerák rendszerét is.

A Tisza-tó körül az elmúlt három évben kilenc strand újult meg. Abádszalókon öltözőket építettek, kibővítették a csúszdaparkot, valamint homokfoci- és strandröplabda pályát is kialakítottak.

A 2017 elindított támogatásoknak köszönhetően már 114 fejlesztés valósult meg több mint 11 milliárd forint értékben, a cél, hogy 2030-ig az összes szabadvízi strand megújuljon.

Forrás: https://hirado.hu/belfold/cikk/2021/05/30/megszepult-strandok-varjak-a-furdozoket-orszagszerte

Címkék: Fejlődés  Vidékfejlesztés 

Kapcsolódó