Átadták a szabadstrandot Tiszafüreden!

Tehát nem fizetős, nem Fideszes, nem Mészárosé, nem Tiborczé, nem Ráhelé, nem “a Zorbáné” és nem is Rogáné, hanem ️MINDENKIÉ és INGYENES

Átadták a szabadstrandot Tiszafüreden!

Nem csak a DK és a többi ellenzéki próbálkozó készül az idei szezonra, hanem mi is. Igaz ők álhírekkel, mi meg cáfolatokkal :) Ebben a cikkben összegyűjtöttük a 2020-as "csokrot", terjesszétek!
Indul a szezonális balatoni álhírgyártás! (+további érdekességek a cikk végén!)
Kálmán Olga már gondolkozik, hogy mit hazudjon idén!
https://szamokadatok.hu/Post/3442/Indul_a_szezonalis_balatoni_alhirgyartas_tovabbi_erdekessegek_a_cikk_vegen

Új korszerű szabadvízű stranddal gyarapodott a Tisza-tó térsége. Május 28-án délelőtt ünnepélyes keretek között adták át a felújított Tiszafüredi Szabadstrandot, és az új Tourinform irodát. Fotók: Ujvári László

– Egy csodának lehetünk tanúi, egy olyan csodálatos fejlődésnek, melyre korábban nem volt példa – fogalmazott beszédében F. Kovács Sándor.

– Lassan rá sem lehet ismerni az újjáépülő városra, bizonyára nagy meglepetés éri azokat, akik régen jártak Tiszafüreden. A változás, az elért eredmények magukért beszélnek – üdvözölte a fejlesztést a térség országgyűlési képviselője.

Az átadóünnepségen részt vett még Molnár Anita, a Magyar Turisztikai Ügynökség programigazgatója, Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés és a Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács elnöke, valamint Ujvári Imre, Tiszafüred polgármestere. Utóbbi rámutatott:

az újragondolt és korszerűsített szabadstrand, valamint az április elején átadott új főtér együttes beruházási értéke meghaladja az egymilliárd forintot.

Három ütemben, több száz millió forintból újult meg a Tiszafüredi Szabadstrand, teljesen új fogadóépület, mosdók, öltözők és családbarát kiszolgáló helyiségek épültek, emellett új, egységes fedett teraszt kaptak a büfék. Új homokfoci- és strandröplabda pályát, teniszezésre és kosárlabdázásra alkalmas multifunkciós sportpályát, valamint kondiparkot alakítottak ki a strand területén.

A legnagyobb attrakciót azonban az elsőként tavaly kihelyezett új stégrendszer jelenti, amely fürdőlétráival, napozószigeteivel, vízi játékelemeivel és vízilabda pályájával rögtön közönségkedvenc lett.

A félmilliárd forintot meghaladó beruházás a város történetének egyik legnagyobb projektje volt, a kivitelezés közel évig tartott, és a tervek szerint, június elejétől fogadja majd a strandolókat.

Május közepén nyitott meg az új Tourinform iroda a szabadstrand bejárata mellett. A Magyar Turisztikai Ügynökség húszmillió forintos támogatásával kialakított konténeriroda teljesen felszerelt, korszerű informatikai eszközök, bútorok és LED-panel segítik az ott dolgozókat a betérő vendégek tájékoztatásában.

Forrás, képek: https://www.szoljon.hu/kozelet/helyi-kozelet/napokon-belul-megnyitja-kapuit-a-megujult-tiszafuredi-szabadstrand-3547276/

Címkék: Fejlődés  Vidékfejlesztés 

Kapcsolódó