A baloldal a pedofilokat félti és a pedofilokat mentegeti

Ki gondolta volna? Azok, akik a 2010 előtti baloldali kormány által felfuttatott Kaletát a Fideszre kenik, most a pedofilellenes törvény kapcsán aggódnak a szabadságjogokért... Hát nem szánalmas?

A baloldal a pedofilokat félti és a pedofilokat mentegeti

Kocsis Máté írta: "És úgy is lett. Várható volt, hogy a baloldaliak és liberálisok rárontanak majd a pedofilellenes törvényjavaslatunkra. A politikusaik ezúttal sunnyognak, most inkább a propagandasajtójukat küldték.

Eddig is tudtuk, hogy sokan közülük szabadság-kérdésnek tekintik a pedofíliát, de a rengeteg “Kaletázásuk” után titkon reméltük, hogy nyugton maradnak. De nem. Most jön az ellenkezője. Sorjáznak a kérdések és sajtómegkeresések. Leírják, hogy természetesen ők a téma legjobb kutatói, és íródnak szép sorban a “nem is biztos, hogy ez a jó megoldás”, a “jaj, pont a lényeg maradt ki” és a “sehol nem vált ez be” tartalmú bizonytalanságot keltő cikkek (csak erős idegzetűek olvassák el ezeket), megszólalnak a Soros-TASZ-os szakértők (), de van már okoskodás a pedofilok személyes adatainak védelméről, az emberi méltóságukról, a társadalomból való kirekesztettségükről is. Azt is mondják, a javaslat nem is segít az áldozatoknak. Hát persze. Gondolom még árt is nekik.

Érdemi észrevételt egyedül az UNICEF hazai vezetője tett, de az sem a büntetőjogi szigorításokat érinti. Eközben a bértollnokok általuk nyomasztónak gondolt kérdésekkel bombáznak. A 444 még egy kiadós személyeskedést is elengedett velünk szemben, úgy független újságíróilag, de közben megtudtuk tőlük, hogy a pedofilok nem is mindig pedofilok, csak visszaélnek a hatalmi helyzetükkel. Mintha nem lenne mindegy a gyermekek/áldozatok szempontjából.

Tehát csak a szokásos. Izgatottak. Ha a pedofília kapcsán lehet fideszezni, akkor azt nyomják, ha meg jön a szigorítás, akkor az a nem jó. Ismerjük már, lényegtelen.

Egyet azért tisztázzunk: nincs visszataszítóbb egy pedofil bűncselekménynél és annál, amikor egy pedofil visszaél egy gyermek kiszolgáltatottságával, gyengeségével vagy bizalmával. Az, akinek a gyermekét ilyen éri, semmilyen büntetést nem tart túlzásnak, és minden jóérzésű embernek is - szülőknek különösen -, ha ilyet hall, ökölbe szorul a keze. Sok “szakértővel” szemben nekem van két gyerekem, onnan tudom.

Szóval sumák módon lehet aggódni a pedofilokért, de ha azok elég “bátrak” ahhoz, hogy elkövessék a bűntetteiket, akkor ahhoz is legyenek bátrak, hogy együtt éljenek a következményeivel. Az összessel.

És akkor ezúton a válasz a leggyakoribb kérdésre: a pedofilnyilvántartás eszköz a szülők kezében, hogy megvédjék a gyermekeiket a potenciális elkövetőktől. Szerintünk a listának úgy van értelme, ha azok a pedofilok is megtalálhatók benne, akiket a törvény hatályba lépése előtt ítéltek el.

Forrás: https://www.facebook.com/kocsismate/posts/10158687511978241

Címkék: Politika 

Kapcsolódó