Újabb “titkos alagutakat” találtunk

Valójában pedig az ország rendszerszintű fejlesztésének újabb elemeit! Hajrá Fidesz-KDNP!

Újabb “titkos alagutakat” találtunk

Ahogy eddig sem, most sem "kiragadott példákról" van szó. A fejlesztéseket bemutató legújabb videónkban több mint 2000 hasonló projektet mutatunk be! Érdemes megnézni, vannak egészen csodálatos reinkarnációk! https://www.facebook.com/109117190565423/videos/287195332858965

Most pedig jöhet a mai adag "titkos alagút"

1. Teljesen megújult a Vakok Kertje a Ligetben!
Borbély Ádám írta: A majd egyhektáros Vakok Kertje 1972-ben épült a Városligetben, így – csaknem fél évszázad elteltével – időszerű volt a rendbehozatala, korszerűsítése.
A park környezetében számos, a vakokat és gyengénlátókat segítő intézmény és szervezet működik, akik aktívan használják a kertet, amely már nem felelt meg a XXI. századi akadálymentesítési követelményeknek.
A Liget Budapest Projektnek köszönhetően azonban a Vakok kertje kívül-belül teljesen megújult: akadálymentesítették a területet, modern eszközökkel látták el, a növényzetét rehabilitálták, felújították és kibővítették a speciális játékokkal felszerelt játszóterét.
Forrás: https://www.facebook.com/zuglo.borbelyadam/posts/914801566032109
https://ligetbudapest.hu/megujulo-varosliget/vakok-kertje

2. Elkészült a Csőszi bekötőút! (videóval)
Varga Gábor írta: A csőszi bekötő út gyakorlatilag elkészült a pénteki műszaki átadás-átvétellel, de a leágazó utcák rákötésével még folytatódik a munka. Tényleg kiváló minőségű és "szemre is más" lett a település központjáig vezető mintegy 1,1 kilométeres szakasz. A fejltesztést Magyarorszég Kormánya 171 millió forinttal támogatta.
Hajrá Csősz, hajrá Dél-Fejér!
Forrás: https://www.facebook.com/vargagaborfidesz/videos/262138402304187/

3. Sukoró: telekmutyi helyett új piac és sportpark
Tessely Zoltán írta: A Magyar Falu Program keretében elnyert támogatásoknak köszönhetően a szerdai napon két jelentős fejlesztést is átadhattunk Sukoró településen: a Toldi Géza sportpark területét kültéri padokkal és pihenőkkel tették még kényelmesebbé; a közösségi térként is funkcionáló Zöld Pont Piacot pedig – a támogatásnak köszönhetően – négyévszakossá alakították át.
A fejlesztéseket Mészárosné Hegyi Gyöngyi Éva polgármester asszony és Dr. Molnár Krisztián megyei elnök és Dr. Simon László kormánymegbízott társaságában adtuk át.
Kívánom, hogy mindkét beruházás Sukoró település közösségének kikapcsolódását, kényelmét és javát szolgálják!
Forrás: https://www.facebook.com/tesselyzoltan/posts/4657752767571414

4. Megtelt élettel Győr új piaca!
Ezeket a képeket is érdemes megnézni!
Friss és zamatos áruk és pazar kóstolók várták azokat, akik szombat délelőtt kilátogattak a Vásárcsarnokba. A jó hangulatról pedig nem más, mint a Győr+ Rádió gondoskodott reggel 7-től egészen 11 óráig. Bár sokan voltak, mégis mindenki a szabályokat betartva válogatott a finomabbnál finomabb portékák között. A legtöbben a kialakított teraszokon élvezték a gőzölgő melegszendvicseket vagy a kávét. A Győr+ Rádió pedig gondoskodott a fergeteges hangulatról és a helyszínről élőben jelentkeztek. Több kereskedőt és termelőt is kifaggattak és mindenki egytől-egyig örül annak, hogy a piac a járvány szabályainak enyhítése után újra pezsgő élettel telhetett meg.
Forrás, képek: https://www.gyorplusz.hu/gyor/duborog-a-vasarcsarnok-kepgaleriaval/

5. Megújul a Lónyay Utcai Református Gimnázium és Kollégium Budapesten!
Épületünk felújítása lassan, de biztosan halad. Az udvarunk tele gépekkel és építőanyagokkal. Munkások serénykednek az iskola területén. Sőt, az Iskola épülete fel lett állványozva.
Néhány szóban és a képekkel számolunk be Önöknek a felújításról.
A legfőbb előrelépés az állványzat megépítése. A belső udvar, a Lónyay-Zsil utcai sarok és a Lónyay utcai szakasz kb. fele teljesen fel van állványozva. A Zsil utca felőli szobrot leemelték daruval. A szoborhölgy az udvaron piheni ki a több éves ácsorgást.
Múlt héten megérkezett az ablakok egy nagyobb része, jelentős mennyiségű építőanyag, munkagépek, egyebek. Zajlik az élet az udvaron, sokan tevékenykednek azon, hogy épületünk újra pompázzon.
Forrás: https://www.lonyayrefi.hu/megujul-a-lonyay-utcai-reformatus-gimnazium-es-kollegium-epulete-2/
https://www.facebook.com/lonyayrefi/posts/871030226715498/

6. Nyíregyházi Atlétikai Centrum átadás előtt!
Dr. Szabó Tünde írta: Nyíregyházi Atlétikai Centrum átadás előtt! Látogatást tettünk az Európában is egyedülálló, modern atlétika stadionban. A létesítmény nem csak az él- és az utánpótlás nevelést fogja kiszolgálni, hanem a városlakókat is, hiszen a beruházás keretein belül rekortán futópályával is bővült az Atlétika Centrum!
Forrás: https://www.facebook.com/dr.szabotunde.hu/posts/4263310033687712

Add tovább a valóságot!

Címkék: Fejlődés 

Kapcsolódó