Putyin: “Az amerikai adófizetők pénzét elfújta a szél”

👉Egy igazi csemegét találtunk 2018-ból! Ettől idegrohamot kapnak a 444, a Telex, az index, a HVG és a többi álhírgyár szerkesztőségeiben :)

Az orosz elnök, miután bejelentette az új, nukleáris meghajtású fegyverek bevezetését, interjút adott az amerikai NBC TV csatornának. Putyin kifejtette, hogy mivel USA egyoldalúan felrúgta a rakétavédelmi rendszereket korlátozó, 1972-ben megkötött szerződést, ezért Oroszország a saját védelme érdekében kénytelen volt reagálni erre. Az új orosz eszközök bevezetésével az amerikai adófizetők pénzéből épített rakétavédelmi rendszer hatástalanná vált, mivel az kizárólag ballisztikus rakéták ellen véd, az új orosz fegyverek pedig nem ballisztikus röppályákon mozognak, és így az amerikai adófizetők pénzét elfújta a szél.

Az a szánalmas ebben a történetben, hogy az NBC kicenzúrázta ezt a részt az általuk közölt változatból, de az internet nem felejt, mi megtaláltuk az eredeti felvételt. Ez persze az álhírgyártók fejével gondolkozva érthető is, fájdalmas lenne megmutatni a saját népüknek azt a szomorú tényt, hogy a kormányuk felesleges dolgokra költi a dollármilliárdokat.

És miért kell erről beszélnünk? Azért, mert Oroszországot és elnökét pontosan úgy démonizálják, mint Magyarországot és Orbán Viktort, közben nem ők és nem mi vagyunk a hunyók.

Forrás: https://youtu.be/qExBh2igWqQ
Az USA által egyoldalúan felrúgott egyezmény szövege
Orosz: https://bit.ly/3eJloHu
Angol: https://bit.ly/3bpYL8Y
Az újgenerációs nukleáris meghajtású fegyverek bejelentése: https://youtu.be/1ClS4zaQC0A
Oroszország rendszerbe állította az Avangard hiperszonikus rakétarendszert
https://www.haborumuveszete.hu/minden-ami-lo/oroszorszag-rendszerbe-allitotta-az-avangard-hiperszonikus-raketarendszert

Címkék: Videók 

Kapcsolódó