Az ország rendszerszintű fejlesztésének elemei!

Ezek sem "kiragadott példák"! Videóban mutatunk be 2000 hasonló fejlesztést!

Az ország rendszerszintű fejlesztésének elemei!

Videó! Osszátok meg minél több helyen! Hadd lássák a "stadionozók" https://www.facebook.com/109117190565423/videos/287195332858965

És most jöhet a friss adag fejlesztés!

1. Jó ütemben halad a Fábiánházi Óvoda felújítása és kibővítése.
Simon Miklós országgyűlési képviselő írta:
Több mint 247 millió forint ráfordításával megújul és kibővül az óvoda épülete Fábiánházán, köszönhetően a Terület-és Településfejlesztési Operatív Program 192 millió forintos támogatásának, mely kiegészül Magyarország Kormányának 1403/2020. (VII. 15.) határozatában foglalt több mint 55 millió forintos támogatásával.
Gratulálok Fábiánháza!
Forrás: https://www.facebook.com/simonmiklos.sza6.vk/posts/2828625640785173

2. Jó ütemben halad a szegedi kézilabdacsarnok kivitelezése!
A WHB Group írta: Bejárást tartott április 27-én Szegeden az Európai Kézilabda-szövetség (European Handball Federation; EHF) delegációja.
A szegedi kézilabdacsarnok lesz az egyik helyszíne 2022-es férfi kézilabda EB-nek, az EHF szakemberei most főleg az ehhez kapcsolódó területeket / helyszíneket nézték meg.
A delegáció bejárta a játékos és bírói öltözőket, a mintavételi helységeket, a VIP területet és az összes olyan helyszínt, amelyek a média részére lesznek kialakítva, mint pl. közvetítő helység, sajtó konferencia termek.
A megbeszéléseken magyar oldalról részt vettek az EURO2022 szervező bizottságának érintett vezetői, valamint a magyar rendezésért felelős cég, az Eurohandball 2022 Kft. munkatársai.
A jó hangulatú, sikeres bejárásról az EHF képviselői beszámolót készítenek egy kijelölt bizottság részére a 2022. január 13.-30. között rendezendő EB-re, melynek során 18 nap alatt 24 csapat 65 meccset játszik majd. A bejárás tapasztalatai alapján bízunk a bizottság pozitív elbírálásában.
Az EB során Szeged csoportmeccseknek ad majd otthont.
Magyarország és a magyar kézilabdasport számára történelmi siker, hogy Szlovákiával közösen elnyertük 2022-es férfi EB rendezési jogát, a teljeskörűen akadálymentesített multifunkcionális sportcsarnok pedig mindenben megfelel majd az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) előírásainak.
A képek a bejárás egy – egy momentumát mutatják.
Forrás: https://www.facebook.com/westhungariabau/posts/954197395122035

3. 1,4 milliárd forintos fejlesztés Nyíregyháza-Sóstón!
Kovács Ferenc írta: Sokadik jó hír az utóbbi időben: pluszforrást biztosít a kormány az újabb Sóstó-fejlesztési programunk megvalósításához! Az összesen több mint 1,4 milliárd forintos projekt most indul, s számos eleme szépíti nekünk, nyíregyháziaknak Sóstót, miközben tovább élénkítheti az idegenforgalmat. A beruházás az egyedi szökőkút megépítése és a meglévők összekötése, felújítása mellett nyilvános illemhelyek és kerékpárkölcsönző építését is tartalmazza, hangsúlyos része a zöldfelület-rekonstrukció és öntözőhálózat kiépítése, továbbá a parkolóhelyek optimalizálása, termelői piactér és zenepavilon létrehozása és például egy trambulinpark kialakítása is. A beruházás keretében 6607 négyzetméteres felületen gyepesítés, 34 db lombhullató fa, 1325 db cserje és 383 db évelő növény telepítése valósul meg. Mivel az újabb fejlesztés a parkolók egy részének átmeneti lezárásával jár, kérjük mindenki türelmét és megértését.
Forrás: https://www.facebook.com/Dr.Kovacs.Ferenc.politikus/posts/4009221115843798

4. Újabb fejlesztés a győri állatkertben!
Ovádi Péter írta: Ma a Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztosként a Xantus János Állatkert Modern Városok Program keretében megvalósult fejlesztéseinek átadóján jártam Győrben.
Az állatkertek kiemelt fontosságú szereplői az állatvédelemnek: részt vesznek tudományos kutatásokban, a fajok megőrzésében, a védett fajok egyedeinek megóvásában, de akár természetvédelmi mentőközpont feladatokat is elláthatnak! Gratulálok a beruházáshoz!
Forrás: https://www.facebook.com/ovadipeter/posts/3926613830791677

5. Az ellenszél dacára is elindult a vásárhelyi kórház fejlesztése!
Lázár János hivatalos oldala írta: A járvány mindent megváltoztatott, különösen az egészségügyben: amit egy kórház még ki tudott gazdálkodni a pandémia előtt, az alatt most összeroppanhat.
Ilyen helyzetben minden elvonás, többletteher és hivatali keménykedés emberéleteket veszélyeztet.
Aki most nem képes segíteni, legalább ne ártson!
A kórház közös ügyünk, pártállástól függetlenül!
Forrás: https://www.facebook.com/lazarjanosfidesz/posts/930347434364050

6. Új iskola épül Kismaroson!
Rétvári Bence írta: Kismaros lakossága évről-évre jelentősen emelkedik. Sok új család választja otthonául a gyönyörű adottságú települést, így örömteli módon egyre több a gyerek. Ennek következtében a diákok kinőtték az általános iskola eddigi épületét. A robbanásszerűen növekvő igények miatt a kormány 16 osztályos új iskola épületet épít Kismaroson, új tornateremmel, csoportszobákkal, udvarral, tálaló konyhával. A látványterv is mutatja, hogy nagyléptékű, modern, zöld beruházás várható. Családbarát országot építünk! 2021-ben készülhetnek el a kiviteli tervek, 2022-től indulhat az építkezés. Kismaros erősödik!
Forrás: https://www.facebook.com/RetvariBence/posts/10159707427592044

#nemstadion
Add tovább!

Címkék: Fejlődés 

Kapcsolódó