Lőver Uszoda, Sopron

Elkészült! Gyönyörű lett! A Fidesz nem beszél, hanem dolgozik!

Lőver Uszoda, Sopron

A hónap elején indult el a műszaki átadás és átvétel folyamata az online szavazás alapján elkeresztelt Lőver Uszodában, amely a West Hungária Bau Kft. és a FÉSZ Zrt. konzorciumában épül. (Nem Mészáros, ezért erről nem írtak az álhírgyárak) Az épület elkészült, a tervek szerint a soproniak júniusban vehetik birtokba az új sportlétesítményt.

Az egyik leglátványosabb fejlődés az épületben a medencéken látható, ugyanis múlt hónapban mindegyik megkapta burkolatát, azokat már teljesen feltöltötték vízzel.

A másik, látványos változás a lelátón keresendő, a helyükre kerültek a székek. Khaut András elmondása szerint két hete készült el a lelátó üvegkorlátja, a szekrények és padok is hamarosan bekerülnek az öltözőkbe. A műszaki átadás és átvétel folyamatának részeként ellenőrzik a gépészeti rendszereket. Ezek átadása lépésről lépésre történik a leendő üzemeltető részére, hiszen a gépkezelőknek meg kell majd tanulniuk a vízfeltöltő és vízfertőtlenítő, valamint szellőzőrendszerek használatát.

Az épület alapterülete 11.600 négyzetméter. Benne 1235 fős lelátó, egy huszonötször huszonöt és egy huszonötször ötven méteres versenymedence, valamint két tanmedence is helyet kapott, ezenkívül egy jakuzzival, egy meleg vizes merülőmedencével, valamint szaunával és gőzkabinnal is ellátják. Az új, többfunkciós fürdő- és uszodakomplexum nevéről a soproniak az önkormányzat által létrehozott online szavazófelületen dönthettek: az előző sportlétesítmény népi elnevezése, a Lőver Uszoda lett a győztes.

Forrás: Farkas Ciprián ️https://www.facebook.com/drfarkasciprian/posts/1593317747540038
https://www.kisalfold.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/lover-uszoda-finisben-az-uj-uszoda-sopronban-lassan-johet-a-viz-a-medencekbe-10861171/

Címkék: Hírek 

Kapcsolódó