Az emberek munkahelyeivel szórakozik a kis Lenin-fiú

Fekete-Győr András bojkottra szólított fel a szerinte "rossz" szállodák ellen

Az emberek munkahelyeivel szórakozik a kis Lenin-fiú

Mit is jelent a "NER"? Eredetileg a Nemzeti Együttműködés Rendszeréből faragták az ilyen index meg 444 jellegű szennylapok ezt a rövidítést, amit később mindenre "ráhúztak", ami magyar, ami nemzeti érdek volt. Így született a "NER-lovag" kifejezés, amely a sikeres magyar vállalkozókat takarja, majd pedig a "NER-hotel" is, amivel a magyar kézben lévő szállodákat, éttermeket bélyegzik meg. A baloldali szemellenzősök 10 éve démonizálják Mészáros Lőrincet, de ezzel az adatbázissal most még tovább mentek: gyakorlatilag az van, hogy valakik listázzák a szállodákat, és egy térképet készítettek a szerintük "rossz, gonosz, kormányközeli" tulajdonosok szállodáiról, éttermeiről.
https://www.nerhotel.hu

Valamit azonban nem vettek figyelembe: ez a fegyver ellenük is elsülhet, hiszen a saját adatbázisukat felhasználva, mi is tudjuk "bojkottálni" az adatbázisban nem szereplő, azaz külföldi tulajdonú, adócsaló, feketén foglalkoztató hoteleket.

Szevasz Bandi! Mi, és a bejegyzésünket megosztó emberek is, ha szállást foglalunk, ezentúl kizárólag “NER-hotelbe”, azaz magyar tulajdonú, magyar munkavállalókat legálisan foglalkoztató, az adókat befizető, a nyereséget itthon befektető, az ország gazdaságát erősítő hotelekbe fogunk menni!

Ebben a cikkben összefoglaltuk, hogy milyen "gonosz" ember ez a Mészáros Lőrinc. Olvassa el mindenki, de legalább a képen lévő listát fussa át. Mi egészen biztosan "NER-hotelbe" fogunk menni, ha szállást foglalunk legközelebb! Egységben az erő! Csatlakozzatok egy megosztással és foglaljatok ti is szállást NER-hotelbe, menjetek "NER-étterembe" :)
https://szamokadatok.hu/Post/3363/Meszaros_Lorinc_ismet_adomanyozott

Fekete-Győrnek pedig itt mondhatjátok el a véleményeteket erről a gusztustalan akciójáról! https://www.facebook.com/feketegyorandras.momentum/posts/771803646829902

10 éves a Nemzeti Együttműködés Rendszere
Ez az a cikk, amitől a liberálisokat a hideg is kirázza, ami katarzis számunkra
https://szamokadatok.hu/Post/1430/10_eves_a_Nemzeti_Egyuttmukodes_Rendszere

Címkék: Politika 

Kapcsolódó