Hergelnek az álhírgyártók, de megkapták a magukét!

Az emberi irigységre és a butaságra építkező balliberális álhírgyártó propaganda egy újabb cikkel próbál lejáratni egy sikeres magyar producert, vállalkozót, adófizetőt

Hergelnek az álhírgyártók, de megkapták a magukét!

Az Átlátszó nevű szennymédia írt egy terjedelmes cikket arról, hogy többek között Rákay Philipnek milyen autója van, amit több baloldali politikusnak látszó egyed (pl. Szabó Tímea) meg is osztott. A cikk a buta és lusta emberek irigységére próbál hatani, azt a hamis látszatot kelti, hogy bárkinek lehet ilyen autója, azonban a többségnek ez nem adatik meg, miközben egyeseknek meg igen.

Nos a valóság ezzel szemben az, hogy csak kevesek engedhetik meg maguknak az ilyen autót. Csak azok, akik kiemelkedően teljesítenek az élet egyik vagy másik területén. Rákay egy kiváló producer és egy jó üzletember, tehetséges, szorgalmas, 30 éve dolgozik azért, hogy lehessen ilyen autója. Tanult, akart, és dolgozott érte, közben befizeti az adót, és másoknak is munkát ad. Lehet utána csinálni!

Érdekes, amikor Gyurcsány miniszterelnökként 100 000 000 közpénzért vett magának páncélozott Audit, akkor ezek a bérfirkászok mélyen hallgattak. Rákay ezzel szemben a saját pénzéből vette az autót, és ha a vételára tényleg 47 millió volt, akkor a vásárlással 12,6 millió forint adót is befizetett.
https://szamokadatok.hu/Post/269/A_miniszterelnok_autoja

Az álhírgyár cikkére Rákay a következőt válaszolta:
“30 éve dolgozom a média és a kommunikáció világában. Több tévécsatornát alapítottam, vezettem. Producerként és műsorvezetőként több ezer kulturális, történelmi és portréműsort jegyzek. Hat könyvem jelent meg, mindegyik bestseller lett. Sikeres tanácsadó és ingatlanfejlesztő cégeim az elmúlt években nagyságrendileg 1 milliárd forint adót fizettek be az államháztartásba, úgy, hogy egyetlen állami megbízással sem rendelkeznek. Közvetlenül és közvetetten több tucat családnak adok munkát. Hát kb. ebből telik minderre... ”"
Rákay Philip: Köszönjük, hogy reagált erre. Sajnos nagyon sokan terjesztik és sokan irigykednek is Önre. Tény, hogy a járgány nagyon vagány, de az is tény, hogy sehol a világon ilyen autók nem nőnek a kerítésen és nem potyognak az égből. Mindenért dolgozni kell, és csak az egyéni tudás, képesség, rátermettség szabja meg, hogy kinek milyen autója, milyen háza, mennyi pénze lesz. Balesetmentes közlekedést, és további sok sikert kívánunk Önnek!

Forrás:
"https://atlatszo.hu/2021/05/03/rakay-philip-egy-47-millios-luxusterepjaroban-ult-amikor-ratamadt-az-atlatszo-stabja/
Rákay Philip válasza ebben a posztban lesz a kommentek között, képként mi kitesszünk a mi posztunk alá kommentbe: https://www.facebook.com/rakay.philip/posts/177028007622763

Címkék: Hírek 

Kapcsolódó