Nincs megállás! Fel, győzelemre!

Ellenségeinket legyőzzük, nem teszünk kivételt a láthatatlan ellenséggel, a vírussal sem!

Nincs megállás! Fel, győzelemre!

Most már van elegendő vakcina, innentől kezdve a mi kezünkben van a sorsunk, a jövőnk! A kormány mindent megtett annak érdekében, hogy minél hamarabb rendelkezésre álljanak a vakcinák, és most már eljött az a pont, amikor nem a vakcinák rendelkezésre állása lesz a szűk keresztmetszet, hanem az oltási hajlandóság. nagyjából 5 millió emberről már tudható, hogy be fogja oltani magát, de ez még mindig nem elegendő! A korlátozásoknak hamarosan vége lesz, ezért mi mindenki arra kérünk, hogy saját maga és környezete, családja érdekében regisztráljon, ha még eddig nem tette!

Nem a vakcináktól kell félni, hanem a vírustól, annak súlyos, esetleg végzetes következményeitől. Több ezer ember azért veszíthette el az életét, mert a sarlatánoknak és az oltásellenes baloldali pártoknak hitt, akik részben kérdőre vonták a vírus létezését, annak komolyságát, másrészt pedig megpróbálták aláásni a vakcinákba, a magyar szakemberekbe, a magyar egészségügyi rendszerbe vetett bizalmat. Butaság lenne azt állítani, hogy ez nekik egyáltalán nem sikerült, sajnos vannak olyanok (kevesen!), akik még mindig nyomják az oltásellenes propagandát, mindenféle áltudományos baromságokkal próbálják meg alátámasztani saját, beteges elképzeléseiket. Ezek az emberek nem csak magukkal tolnak ki, de a környezetükben élő, hozzájuk hasonló tévhitben élőket is, hiszen amikor a teljes nyitás megtörténik, akkor már késő lesz "a Zorbánt" hibáztatni! Vakcina lesz, és azt bármikor bárkinek beadják, de aki nem jelentkezik, azt kényszeríteni nem fogja senki sem.

Összegezve tehát: Nem Orbánnal toltok ki, hanem magatokkal és szeretteitekkel. Nagy felelőtlenség, főleg a gyerekeket nevelő felnőttek esetében az oltások elutasítása! Ezek az emberek nem gondolnak bele abba, hogy ha velük bármi történik, akkor ki fogja majd a gyerekeiket felnevelni? Milyen sorsuk lesz az ilyen felelőtlen szülők árván maradt gyerekeinek?

https://vakcinainfo.gov.hu
Ha ezt olvasod, még nem késő! Regisztrálj!
PS: Mi ma megyünk a második adagért :)

Adatok: https://public.flourish.studio/visualisation/5615347/?utm_source=showcase&utm_campaign=visualisation/5615347
https://koronavirus.gov.hu/cikkek/magyarorszagra-erkezett-vakcinak-tipusa-es-mennyisege-13

Címkék: Egészségügy 

Kapcsolódó