Megint találtunk “ellopott pénzt”

Megint találtunk “ellopott pénzt”

👉Segítünk az álhírgyártóknak, mert ők 10 éve keresik, terjesztik a sületlenségeket, de közben egyetlen ügyben sem tettek még feljelentést. Ez is bizonyítja, hogy hazudnak, hiszen a fejlesztési forrásokat nagyon komoly hazai és nemzetközi ellenőrzési mechanizmusok védik.

Mielőtt bárki azt mondaná, hogy ez egy "kiragadott példa", eláruljuk, hogy legújabb videónkban számtalan ehhez hasonló fejlesztést mutatunk be! Egészségügyi beruházásokkal kezdődik, majd oktatás jön, utána műemlék épületek, sport, közlekedés, járművek, parkok, fásítás, települések fejlesztése, stb. https://www.facebook.com/szamokadatok/videos/287195332858965

Most pedig jöhet a mai "kivéreztetés"

1. Már a befejező munkálatok zajlanak az M8-as határközeli szakaszán. (Itt lesz visítás! Magyar cégek építik!)
A Duna Aszfalt és a Mészáros konzorciuma () közel 30 kilométeren épít új nyomvonalon autóutat Körmend és az osztrák határ között.
Jól haladnak a munkálatok az M8-as autóúton, melynek az osztrák határhoz közeli szakasza hamarosan elkészül – értesült a magyarepitok.hu. A NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházását a Duna Aszfalt Zrt. és a Mészáros és Mészáros Kft. konzorciuma valósítja meg. A hídépítési feladatokat alvállalkozóként az A-Híd Zrt. és a Hódút Kft. végzi el.
A mintegy 62 milliárd forintos fejlesztés 2018 tavaszán kezdődött meg, a projekt keretében kétsávos autóutat alakítanak ki 28,9 kilométeren Körmend és az osztrák határ között. Az M8-as ezen szakasza új nyomvonalon valósul meg, két szakaszra bontva:
a Körmend és Vasszentmihály közötti 19,4 kilométeres szakasz várhatóan 2021. III. negyedévre,
míg a Vasszentmihálytól Rábafüzesig tartó 9,45 kilométeres szakasz május végére épül meg.
A határnál meg kell majd várni az osztrák S7-es út elkészültét
Lapunk információi szerint a Körmend-Vasszentmihály közötti szakaszon jelenleg burkolatépítési, vízépítési és forgalomtechnikai munkák folynak. Jóval előrébb tart a Vasszentmihálytól Rábafüzesig tartó, nyugatabbra eső szakasz, itt már a befejező munkálatok folynak.
Két jelentősebb híd is épül a projektben
A Vasszentmihály-Rábafüzes szakaszon épül Magyarország egyik leghosszabb hídja, az 575 méteres vasszentmihályi völgyhíd. A 11 támaszú völgyhídnak 22 méteres pillérei is lesznek annak érdekében, hogy átívelje a Vörös-patak völgyét, illetve a Nemesmedves-Vasszentmihály közötti utat. A pályalemez a vasszentmihályi völgyhídnál kilenc ütemben épült meg, melyhez a Doka zsaluzatait használták.
További jelentős műtárgy a Csencsi-patak feletti híd, amely egy kilencnyílású, 300 méter hosszú felüljáróként jön létre, három sávval. A projekt során 10,2 hektár csereerdőt telepítenek, 336 175 fát és cserjét ültetnek. A munkálatokban több mint 2 millió köbméter töltésanyagot kellett beépítenie a kivitelezőnek.
Forrás: https://magyarepitok.hu/utepites/2021/04/mar-a-befejezo-munkalatok-zajlanak-az-m8-as-hatarkozeli-szakaszan

2. Döntött a kormány: megépül az M100-as!
Völner Pál írta: Kiemelt ügynek nyilvánította a kormány az Esztergomot az M1-es autópályával összekötő út ügyét, így gyorsabban megkezdődhetnek a munkálatok! A mi célunk az, hogy a térségben élő családok és az itt dolgozók biztonságosan és gyorsan közlekedhessenek, és ne terhelje a 10-es utat a kamionforgalom!
Forrás: https://www.facebook.com/volnerpal/posts/3764361750327661
Részletek: https://magyarepitok.hu/utepites/2021/02/meglodul-az-m100-as-projektje-mar-iden-atadhatjak-a-munkateruletet

3. Már épül a Szentesi református bölcsőde!
A Szentes-Felsőpárti Református Egyházközség új három csoportszobás bölcsődét épít Szentesen a Bercsényi utcában. A napokban fogják a betonalapot kiönteni és egy év áll rendelkezésre a bölcsőde befejezésére. Várható befejezés: 2022. április 1.
Gémes László Csongrád-Csanád megyei közgyűlés elnöke írta: „Az első szentesi Református bölcsőde építése” című beruházás ünnepélyes időkapszula elhelyezésére a mai napon került sor.
Az ünnepségen a Csongrád-Csanád Megyei Közgyűlés képviseletében Dr. Polner Eörs alelnök mondott beszédet.
A bölcsőde építés maga a jövő. Megerősíti, hogy van célunk, bízunk a jövőben, hiszen
ha gyermekek születnek jövő születik.
A kereszténység legfőbb értéke a szeret, ezért külön öröm ennek a református bölcsődének az alapkőletétele.
A kisgyermekek életében meghatározó jelentőséggel bír a bölcsődei nevelés korszaka. A szeretetteljes támogató környezet kialakítása éppúgy fontos, mint a kisgyermeknevelők munkája.
Köszönet Magyarország Kormányának, hogy segíti a bölcsődei férőhelyek számának növekedését.
Sok sikert kívánunk a mielőbbi sikeres megvalósításhoz.
Forrás: https://www.facebook.com/gemeslaszlo/posts/2904089953165897
https://www.szentesimozaik.hu/2021/04/13/elkezdodott-a-felsoparti-bolcsode-epitese/

4. Nemeskeresztúrt is segíti a Magyar Falu Program!
V. Németh Zsolt írta: Nemeskeresztúr – eszközátadó
Az a dolgom hogy segítsem a településeket viszont ez a pályázat nem jöhetett volna létre a Polgármester Úr kitartása és profi munkája nélkül. Nemeskeresztúr életében az ilyen szintű, professzionális erőgépek vásárlása minőségi ugrást jelentenek, hiszen nagyban megkönnyítik a falu életét a szükséges feladatok ellátásában. Gratulálok a sikeres pályázathoz!
Forrás: https://www.facebook.com/vnemethzsolt/posts/3895726493840241

5. Megérkezett az új falubusz Tékesre!
Nagy Csaba írta: Nyugat-Baranya önkormányzatainak lehetősége nyílt arra, hogy a Magyar Falu Program keretében falubuszt vásárolhasson.
Tékesre is megérkezett az új falubusz, mely lehetővé teszi a településen élő gyermekek iskolába, és az idősebbek orvoshoz való szállítását, szükség esetén a bevásárlás és a hivatalos ügyintézés elősegítését.
Folytatjuk településeink fejlesztését!
Forrás: https://www.facebook.com/nagycsaba.baranya/posts/4144401638986668

6. Átadták a megújult Ördögárok utcai gyermekorvosi rendelőépületet Veszprémben! Az egészségügyi intézmény teljes külső és belső felújítása ősszel kezdődött, és a napokban fejeződött be.
Ovádi Péter írta: Megújultak Veszprémben az Ördögárok utcai gyermekorvosi rendelők, amiket Porga Gyula polgármester úrral meg is néztünk! A közel 80 millió forintos beruházás során az épületrész külső-belső felújítása is megtörtént!
Nagyon fontos, hogy az orvosok, asszisztensek színvonalas munkájához biztosítani tudjuk a megfelelő modern és színvonalas környezetet is. Köszönjük ezúton is áldozatos munkájukat!
Forrás: https://www.facebook.com/ovadipeter/posts/3890015174451543
Részletek: https://www.veol.hu/kozelet/helyi-kozelet/atadtak-a-megujult-ordogarok-utcai-gyermekorvosi-rendeloepuletet-4621399/

ADD TOVÁBB A VALÓSÁGOT!

Címkék: Fejlődés 

Kapcsolódó