Jourovát kitiltották Oroszországból!

Köszönjük! Спасибо!

Jourovát kitiltották Oroszországból!

ūüĎČVide√≥: Putyin elŇĎre sz√≥lt, hogy ha valakik v√©gleg el akarj√°k √©getni a hidakat, akkor az orosz v√°lasz aszimmetrikus, gyors √©s kem√©ny lesz. Ennek elsŇĎ l√©p√©s√©t l√°thatjuk most.
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/5674965495854736

Oroszország kitiltotta az Európai Parlament elnökét és az Európai Bizottság alelnökét is.

Moszkva √∂sszesen nyolc uni√≥s √°llampolg√°r beutaz√°s√°t tiltotta meg, k√∂zt√ľk van a berlini √ľgy√©szs√©g vezetŇĎje is.

Az orsz√°got √©rt szankci√≥k miatt Oroszorsz√°g megtiltotta a beutaz√°st az Eur√≥pai Uni√≥ nyolc √°llampolg√°r√°nak, k√∂zt√ľk David Sassolinak, az Eur√≥pai Parlament eln√∂k√©nek, J√∂rg Raupachnak, a berlini √ľgy√©szs√©g vezetŇĎj√©nek √©s Vera Jourov√°nak, az Eur√≥pai Bizotts√°g aleln√∂k√©nek - k√∂z√∂lte a Reuters.

A d√∂nt√©srŇĎl az orosz k√ľl√ľgyminiszt√©rium t√°j√©koztatott p√©nteken. Azt √≠rt√°k, hogy Br√ľsszel minden orosz javaslatot elutas√≠t, amely a probl√©m√°k p√°rbesz√©d √ļtj√°n val√≥ rendez√©s√©t szorgalmazza.A moszkvai diplom√°cia Washingtont is megv√°dolta, azt k√∂z√∂lt√©k, hogy szerint√ľk nem is titkolj√°k √©rdekelts√©g√ľket abban, hogy "Eur√≥p√°t ism√©t az √©les geopolitikai konfront√°ci√≥ ar√©n√°j√°v√°" v√°ltoztass√°k.

A Reuters eml√©keztet, hogy az EU m√°rciusban szankci√≥kat vezetett be k√©t orosz √°llampolg√°r ellen, akiket meleg emberek elleni t√°mad√°sokkal v√°dolnak, √©s szint√©n a m√ļlt h√≥napban szankcion√°ltak n√©gy, Vlagyimir Putyin eln√∂kh√∂z k√∂zel √°ll√≥, magas rang√ļ orosz tisztviselŇĎt.

Kapcsolódó "Jourovás" írások
Jourov√° √ļjra betegnek nevezte a magyar demokr√°ci√°t https://szamokadatok.hu/Post/3003/Jourova_ujra_betegnek_nevezte_a_magyar_demokraciat
Varga Judit: Jourov√° fejezze be a zsarol√°st
https://szamokadatok.hu/Post/3149/Varga_Judit_Jourova_fejezze_be_a_zsarolast
Semmibe vesznek 50 millió embert, és a Momentum szerint tudják ki a hibás ebben?
https://szamokadatok.hu/Post/2699/Semmibe_vesznek_50_millio_embert_es_a_Momentum_szerint_tudjak_ki_a_hibas_ebben
Jouruv√° szerint a magyar emberek ‚Äúnincsenek abban a helyzetben, hogy √∂n√°ll√≥ v√©lem√©nyt alkossanak‚ÄĚ
https://szamokadatok.hu/Post/1996/Jouruva_szerint_a_magyar_emberek_nincsenek_abban_a_helyzetben_hogy_onallo_velemenyt_alkossanak
Jourová álhíreket terjesztett Magyarországgal kapcsolatosan
https://szamokadatok.hu/Post/805/Visitas_ON_Jourova_A_magyar_intezkedesek_nem_ellenkeznek_az_EU-s_joggal

Forr√°s: https://www.vg.hu/kozelet/egeszsegugy-kozelet/moszkva-kitiltotta-az-europai-parlament-elnoket-es-a-berlini-ugyeszseg-vezetojet-3729169/

Címkék: Politika 

Kapcsolódó