4 000 000!

A beoltottak száma ma túllépi a 4 milliót!

4 000 000!

️ Közben valakik terheléses támadást intéztek a regisztrációs oldal ellen.

- Valakik nagyon nem akarják, hogy a normális életünk minél hamarabb visszatérjen!
- Valakik megpróbálják a kormány és a szakemberek munkáját kézzel-lábbal akadályozni!
- Valakik ezt a támadást megrendelték, mások pedig végrehajtották!
- Vajon kinek állhat érdekében ilyet tenni? Vajon kinek van erre pénze, igénye, hálózata?

A válasz egyértelmű.

Operatív törzs: Terheléses támadás érte a regisztrációs oldalt
A helyreállítás jelenleg is zajlik, a tájékoztatás szerint „a támadást felelőtlen emberek követték el”.

„Minden oltóanyagra addig lehet időpontot foglalni, ameddig vakcina van” – mondta el Müller Cecília a szokásos tájékoztatóján. Az országos tiszti főorvos hozzátette, hogy folyamatosan érkeznek a vakcinák. Pénteken például 324 ezer adag AstraZeneca-vakcina érkezett, ebből már foglalható is időpont a következő hétre első adagos oltásra, jegyezte meg az országos tiszti-főorvos.

Az operatív törzs szerint pénteken terheléses támadás érte a védőoltás-regisztrációs oldalt, az EESZT honlapját, és a támadás a receptfelírási rendszert is érintette. A helyreállítás jelenleg is zajlik, a tájékoztatás szerint „a támadást felelőtlen emberek követték el”, és hasonló akcióra más országban is volt példa.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, pénteken meghirdették, hogy lehet Pfizer-vakcinára is jelentkezni gyorsított eljárásban, ám kora reggel a regisztrációs honlap nagyon lassan működött, később le is állt.

Kérem, senki ne válogasson az oltóanyagok között, mert csak így lehet elkerülni a fertőzést. Nem lehet tudni, hogyan zajlik le a betegség az adott embernél – hívta fel a figyelmet Müller Cecília, aki elmondta, hogy 52 800 Janssen-vakcina áll rendelkezésre. Megfelelőnek találták a vakcinát, tehát ez is rendelkezésre fog állni. Ez egy egyadagos oltóanyag, így az oltóbuszokra szánják.

Az országos tisztifőorvos bíztatta a 16-18 éves korosztályt, hogy regisztráljon. Szólt arról is, hogy az AstraZeneca vakcinája esetében a második adagot hamarabb fel lehet venni, mint 12 hét. Ezt az oltópont felé kell jelezni, de legalább 10 embert össze kell várni – tette hozzá. Aki átesett a koronavírus-fertőzésen, azt korábban arra kérték, hogy legalább 3-6 hónapokig ne oltakozzanak – mondta Müller. Az a kérése, hogy minden korábbi oltakozásról az oltóorvos vagy a kezelő döntsön.

👉Forrás: https://mandiner.hu/cikk/20210430_operativ_torzs_terheleses_tamadas_erte_a_regisztracios_oldalt
👉Videó: https://www.facebook.com/kormanyzat/videos/267563581783567

Címkék: Hírek 

Kapcsolódó