Itt van az "ellopott pénz"

Ezt soha nem fogod látni az álhírgyártó média és a balliberális pártok oldalain! 2000 fejlesztés egyetlen videóban, előtte/utána képek, ezermilliárdok hazánk fejlesztésére!

A videónk bővült, és immár több mint 40 percben mutatjuk be a valóságot. Az index, a HVG, a Telex, az ATV, a DK, a Momentum és a többi hazudozó balliberális párt és médium évekkel ezelőtt bezárt és lebontott román kórházakkal, lepukkant orosz kollégiumokkal ábrázolják a magyar egészségügyet, 10 éve "stadionoznak", lopást kiáltanak a fejlesztéseket meg elhallgatják.

Kórházak, iskolák, óvodák, orvosi rendelők, bölcsődék, utak, kerékpárutak, parkok, tömegközlekedés, zöldterületek, megújuló energia, színházak, műemlék épületek, hidak, vasút, járművek, faültetés, árvízvédelem, és még sok minden más a Számok összeállításában!

A videóban szereplő fejlesztéseket felcímkéztük, a videót bővítettük. Akik szerint túl gyors a lejátszás, azok megállíthatják a videót bármely ponton és elolvashatják a feliratokat. A videó 42 perces lett és ez csak a töredéke annak, ami épült és újult meg 10 év alatt!

Dobrev a kétkezi munkásokat szidta, holott a videóban szereplő fejlesztéseket pont ők valósították meg. Tisztelet és hála minden magyar embernek, akik nem beszélnek, hanem dolgoznak országunk és nemzetünk javára, a döntéshozóktól a segédmunkásokig!

Mi nem megyünk bele szájkaratéba, szócsaták helyett hiteles forrásmegjelöléssel tesszük közzé a valóságot! Mi a szemünknek hiszünk, és nem a hataloméhes, balliberális, nemzetáruló politikusoknak és lakájmédiájuknak!

A videóban az alábbi programok keretein belül megvalósult és folyamatban lévő fejlesztések töredéke!
Steindl Imre Program
Egészséges Budapest Program
Magyar Falu Program
Kórházfejlesztési program
Nemzeti Hauszmann Program
Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program
Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram
Modern Városok Program
Bölcsődeépítési program
Széchenyi 2020
Nemzetfásítási Program
Településfásítási Program
10 000 fát Budapestre Program
Kárpát-medencei Óvodafejlesztési Program
Zrínyi 2026 Program
Nemzeti Iskolafelújítási Program
50 Megújuló Vasútállomás Program
Téry Ödön Nemzeti Turistaház-fejlesztési Program

Oszd meg "stadionozó" és "lopást" kiáltó ismerőseiddel! Mutassuk meg mindenkinek a cáfolhatatlan valóságot!

Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarok!
Hajrá Fidesz!

PS: A videót a Gyurcsányi hazugságmódok 6. pontja miatt készítettük! https://www.facebook.com/109117190565423/videos/212454233584842

👉A videó elérhető Youtube csatornánkon is! https://youtu.be/wnxirDzOWaI

Címkék: Fejlődés  Videók 

Kapcsolódó