Libernyák (m)értékvesztés a papok oltásánál is

Libernyák (m)értékvesztés a papok oltásánál is

A papokat és lelkészeket most, hogy átléptük a 3 250 000 beoltottat, soron kívül oltják. Megszokhattuk már, hogy az identitásvesztett libernyákok mindent támadnak, ami vallás, ami a normális családot preferálja vagy éppen nemzeti. A papok, lelkészek oltásával kapcsolatban sem történt ez másképp. Átpörgettük az index cikkének kommentjeit a facebookon és az a mocskolódás, amit ott találtunk, lehangoló. A számunkra is elfogadható meglátást pedig a Kötőszó blog írja le.

Vizsgáljuk meg a kérdést a számok oldaláról!

Tudjuk, hogy hárommillió felett van a beoltottak száma, azt is tudjuk, hogy csak keleti vakcinából legalább egymillió érkezik áprilisban, május végére pedig megduplázható a beoltottak száma. Az idős papok, lelkészek, valamint akik oktatási tevékenységet is végeznek már megkapták az oltást.

Hazánkban összesen 3000 katolikus pap, 1560 református és 350 evangélikus lelkész teljesít szolgálatot. Ezek a legnagyobb egyházak. Nem találtunk pontos statisztikát, de az összes történelmi egyházat figyelembe véve sem érheti el a papok, lelkészek száma a 6000 főt. Nagyon sok közülük idős, valamint nagyon sokan oktatnak is, azaz már megkaphatták az oltást a pedagógusokkal együtt. Sokan már ettől függetlenül is sorra kerülhettek, így őket sem kell soron kívülinek tekinteni. Nagyon maximum 3000 olyan fő soron kívüli oltásáról beszélünk most, akik feltehetően már rég jelentkeztek és amúgy is sorra kerülnének. Ezt támadják az ateista liberálisok.

Köztudott, hogy áprilisban 1 000 000 adag vakcina érkezik Kínából, amely első dózisként adható, mert májusban be kell érkeznie a maradék közel 3 000 000 adagnak. 200 000 első dózis érkezik szerződés szerint Oroszországból és még sokszázezer az EU irányából.

Tehát 2-3 héten belül, miközben ennek a legfeljebb 3000 papnak és lelkésznek az oltása megtörténik, legalább 1 000 000-val nőhet a beoltottak száma.

Azaz az elkövetkezendő hetekben oltásra kerülők 0,3%-ával kapcsolatban megy az agyatlankodás a libernyák térfélen. Félreértés ne essék! Tőlük pont erre számítottunk.

Forrás:
https://koronavirus.gov.hu/cikkek/gulyas-gergely-papok-lelkeszek-oltasara-kerul-sor
https://www.facebook.com/Indexhu/posts/4452188494814421
https://kotoszo.blog.hu/2021/04/06/kapjanak-e_oltast_a_papok_egy_lelkesz_valasza
https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_n%C3%A9pess%C3%A9g%C3%A9nek_vall%C3%A1si_megoszl%C3%A1sa
https://magyarnemzet.hu/belfold/egyre-egetobb-a-paphiany-7427441/
http://egyszeruenreformatus.hu/

Címkék: Egészségügy  Kettős mérce 

Kapcsolódó