Tiszafüredről kapta a következő politikai pofont Szabó Tímea

az 1 százalékos Párbeszéd nevű törpepárt megélhetési politikusa

Tiszafüredről kapta a következő politikai pofont Szabó Tímea

Ez a nő (hadd ne illessük további jelzőkkel, úgyis mindenki tudja, hogy mire gondolunk) szerint Tiszafüred nemrég felújított és átadott főtere nem elég zöld. Az írás végén lesz egy videó, mindenki döntse el, hogy kell-e ennél több fa egy főtérre. Szerintünk nem, nem erdőt kell telepíteni a belvárosba, hanem egy minden funkcióra alkalmas közösségi teret kell kialakítani. Pl. koncertek, karácsonyi vásár, sportesemények, stb. Ezekhez kell igényes, burkolt terület is!

Nos, az lehet, hogy Budapesten egy nyamvadt kórót sem ültettek el a 2019-es önkormányzati választás óta, de Tiszafüreden meghagyták a meglévő fákat, és újakat is telepítettek. Ami miatt a főtér jelenleg "nem elég zöld", az azért van, mert a fák LOMBHULLATÓK! Ezt lehet, hogy Budapesten nem tudják, de vidéken ezzel mindenki tisztában van. Két héten belül a tér megzöldül. Ha esetleg a térköves burkolattal lenne problémája ennek a (mély levegő....) nőnek, akkor azt vegye tudomásul, hogy minden város központja le van burkolva. Talán nem gondolja, hogy sárban kellene dagonyázni? Szabó Tímea maradjon nyugodtan Budapesten, a körúton belül, ott talán talál olyanokat, akik hozzá hasonló módon (betegesen) gondolkoznak. Vidéken az ilyen embereket kiveti magából a társadalom.

A város polgármestere, Ujvári Imre reagált Szabó Tímea fröcsögésére!
"️KÖZLEMÉNY
Tiszafüred nevében visszautasítom azt a lekezelő hangnemet, amellyel Szabó Tímea, az 1 százalékos Párbeszéd országgyűlési képviselője szeretett városunkról nyilatkozik.
Képviselő asszonynak, aki valószínűleg sosem járt Tiszafüreden, de talán még a Tisza-tónál sem, nem tetszik Tiszafüred új főtere! Fanyalogva és nagyképűen szólja le - Budapestről szemlélve - az új közösségi teret, amely a tiszafüredieknek régi vágya és igénye volt, mindezt úgy, hogy láthatóan fogalma sincs sem a projektről, sem a városról, sem az itt élőkről. Nyilván azt sem tudja, hogy milyen állapotok uralkodtak ezen a városrészen.
Önjelölt meteorológusként trópusi hőséget vizionál ide, sőt gyalázatos vádakkal illeti azokat, akik a megvalósításon dolgoztak.
Ezt az új városközpontot tiszafürediek építették a tiszafüredieknek. Tehát amikor a munkánkat becsmérli, és gyanúsítgat bennünket, akkor a helyi emberek munkáját minősíti és sértegeti.
Az átadás után tiszafüredi családok százai vették nagy örömmel birtokba az új játszóteret és a főteret, hiszen régóta vártak már erre a fejlesztésre.
De egyre népszerűbb a Tisza-tó fővárosa a turisták körében is, sőt, egyre többen költöznek ki ide a nagyvárosokból, többek között Budapestről is, mert vonzó nekik a természeti környezet és a fejlődő város.
Nem tudom, hogy a tudatlanság, vagy az irigység szülte-e ezt a színvonaltalan kirohanását, mindenesetre nem Szabó Tímea fogja Budapestről megmondani, hogy milyen városközpontunk legyen. Pontosan ezért nem kér Tiszafüred belőle és az ellenzéki összeborulásból sem most, sem a jövőben."

Forrás:
A polgármester közleménye: https://www.facebook.com/Ujv%C3%A1ri-Imre-1522376201425707/
Szabó Tímea fröcsögése: https://www.facebook.com/szabotimeapm/posts/3964333896956514
Tiszafüreden valóban elültetik a született gyerek után ígért fákat
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2768935850103063&id=1522376201425707
Budapesten jelenleg nem! (Tarlós ültetett 10 000 fát!)
https://szamokadatok.hu/Post/2340/Faultetesi_programok_1_ev_utan_tisztan_elvalik_a_hazugsag_a_valosagtol
Csodálatos videón a város főtere: https://www.facebook.com/1522376201425707/videos/310012550548049

Címkék: Politika 

Kapcsolódó