Döntött a kormány! (videóval)

De nem úgy, mint a Gyurcsány-kormány!

Döntött a kormány! (videóval)

Elvonás
Sarcolás
Adóemelés
"Kiigazítás"
Csökkentés
Befagyasztás
Megszüntetés
👉HELYETT tovább bővítették az otthonfelújítási támogatásra jogosultak körét!
👉Videó: https://maiposzt.hu/p/novakkatalin-3662159557216583

Novák Katalin írta:
"Egyszerűbb feltételek mellett, még többen igényelhetik a 2021. január 1-jén bevezetett otthonteremtési és otthonfelújítási támogatásokat! Néhány újdonság a változásokból:
Bővült az otthonfelújítási támogatás igénylésénél elszámolható felújítások köre.
Azok, akik hivatásukból fakadóan a munkáltatójuk által biztosított szolgálati ingatlanban élnek (pl. orvosok, nővérek, pedagógusok, katonák, lelkészek), saját tulajdonú otthonuk felújítására kérhetik az otthonfelújítási támogatást anélkül, hogy korábban 1 évet ott laktak volna.
A Nemzeti Mintaterv Katalógusból letölthető családi házak tervdokumentációinak adaptációs költségei is elszámolhatók a CSOK-ból (pl. telekre igazítás, engedélyeztetés).
Az otthonfelújítási kölcsön felvételénél a kölcsönt igénylő olyan közeli hozzátartozót is bevonhat adóstársként, aki nem tartozik a támogatotti körbe (pl. szülő, nagyszülő, testvér, továbbá az élettársat is).
A 2020-ban megkezdett építkezésekre vonatkozó adó-visszatérítési támogatás kapcsán átmeneti kedvezmények vehetők igénybe.
Nézze meg a videót, küldje el ismerőseinek, hogy minél többen élni tudjanak az új lehetőségekkel!"

Köszönjük!

Ebben a cikkben összegeztük, hogy mit tettek Gyurcsányék, amikor kormányoztak! Olvassák el, és vessék össze a jelenlegi kormány munkájával! https://szamokadatok.hu/Post/2918/Segedlet_Gyurcsany_evertekelo_beszedehez
Ebben a cikkben összegeztük, hogy miben segíti a kormány a gyermekteleneket, vagy a felnőtt gyerekekkel rendelkező embereket. Ezt azért tettük, mert sokan kiabálják, hogy "Orbán csak a családosoknak segít". Ez nem igaz, íme a részletek! https://szamokadatok.hu/Post/3119/Ne_legy_a_magad_ellensege
Ez a valódi teljesítmény!
👉Adómentesség a fiataloknak
👉CSOK, babaváró a fiatal pároknak
👉Adókedvezmény, otthonfelújítás a családoknak
👉13. havi nyugdíj az időseknek
👉Rezsicsökkentés, adócsökkentés, fejlesztések mindenkinek!
https://szamokadatok.hu/Post/2920/Ez_a_valodi_teljesitmeny
Van mire büszkének lennünk! A Fidesz legnagyobb eredményei 2010 óta! https://szamokadatok.hu/Post/3131/Van_mire_buszkenek_lennunk

Címkék: Család  Megélhetés 

Kapcsolódó