Válasz a Párbeszéd nyílt levelére!

Válasz a Párbeszéd nyílt levelére!

dr. Vitályos Eszter, az EMMI államtitkára, a Pest megyei 3. sz. országgyűlési egyéni választókerület elnöke reagált az oltásellenes Párbeszéd legújabb agymenésére!
(Az írás végén lesz egy videó és pár link, mely összegzi az ellenzék oltásellenes kampányának legdurvább kirohanásait!)

Vitályos Eszter írta:
"Válasz a Párbeszéd Magyarországért nyílt levelére!

A Párbeszéd Magyarországért képviselőjelöltje nyílt levélben keresett meg azzal a céllal, hogy közös videóban buzdítsunk oltásra.

Hosszú idő kellett ugyan, de végül a Gyurcsány vezette baloldalon is belátták, hogy a vakcinaellenes harcuk káoszba és hiteltelenségbe fulladt. Válaszlevelemet alább olvashatják:

Tisztelt Béres Úr!

Levelét nehezen tudom értelmezni, mivel rég elmúlt már április elseje.

Láthatóan nyomon követi a közösségi oldalaimat, ezért biztos tisztában van azzal, hogy én az első naptól az oltás mellett kampányolok.

Megértem, hogy mára Önnek is igen kellemetlen az, amit a Párbeszéd Magyarországért párttársai az elmúlt hónapokban tettek vagy inkább nem tettek.

Amennyiben esetleg nem emlékezne, szívesen segítek, hogy az elmúlt időszakban milyen megszólalásokat, illetve fizetett hirdetéseket közöltek az ellenzéki összefogás pártjai és tagjai:
A Párbeszéd szerint „A nyugdíjasoknak az engedély nélküli kínai oltást szánja a Fidesz-kormány."

Szabó Tímea: „A kormány bukott járványkezelése miatt itthon nemcsak a halálos áldozatok száma drámai nemzetközi viszonylatban, de az oltással kapcsolatos bizalmatlanság is jóval nagyobb, mint az Unió többi országában. Mindkettő vaskosan Orbán Viktor felelőssége.”
Az Önök főnöke, Gyurcsány Ferenc így buzdított oltásra: „Jól teszed, ha csak olyan vakcinát használsz, amit engedélyeztek az EU-ban!”

A DK az alábbi fizetett hirdetéseket tette közzé: „Oltásra IGEN, az EU-ban nem engedélyezett kínai vakcinára NEM! Írd alá a petíciónkat!"; „Ezért indítottunk petíciót a kínai vakcina ellen. Írd alá te is!"; „Petíciót indítottunk, hogy ne lehessen olyan kínai vakcinával oltani Magyarországon, amelyet nem engedélyezett az európai gyógyszerügynökség."

Fekete-Győr András szerint a „KÍNAI VAKCINA: ELŐBB A KORMÁNYTAGOKAT OLTSÁK BE! ...ezek a vakcinák a nyugati cégek védőoltásaihoz képest jóval átláthatatlanabb módon készültek, és még a megfelelő európai hatóságok engedélyét sem kapták meg.”
Arató Gergely: „A magyar polgárok jó része nem kér az EU által nem engedélyezett, zavaros módon beszerzett orosz és kínai vakcinából! Az európai magyarok megérdemlik a biztonságos oltást!”

Kálmán Olga: „Jobban bízok az Európai Gyógyszerügynökség politikai függetlenségében.”

Tóth Bertalan: „Miért akar olyan kínai készítménnyel oltatni, amit nálunk nem vizsgáltak? Az, hogy egymillió embert más országokban mivel oltanak, az ottani kormány felelőssége!!! A Fidesz-rezsimé meg az, hogy a magyar emberek biztonságos oltóanyagot kapjanak!”

Z. Kárpáti Dániel: „Senkitől nem lehet megtagadni az oltás lehetőségét, de csak a biztonságos, ellenőrzött vakcinával. A Jobbik véleménye szerint a kínai és az orosz szer egyelőre nem felel meg ezeknek a feltételeknek.”

Hosszú idő kellett ugyan, de végül Önök is belátták, hogy a baloldal vakcinaellenes harca káoszba és hiteltelenségbe fulladt.
Az Önök hitelességét azonban sem Orbán Viktor miniszterelnök úr, sem mi, Fideszes politikusok nem adhatjuk vissza.

A kormánypárti képviselők, a kormány tagjai és az állami vezetők, közöttük én is minden, a koronavírussal kapcsolatos nyilatkozatomban, interjúmban, beszédemben és a közösségi oldalaimon való megosztásaimban a járvány súlyosságára, az emberi életek védelmére, az egészség megőrzésére, a megfelelő védekezésre, a védőoltásokra való regisztrációra és a vakcinák származástól független beadására hívtam fel a figyelmet.

Ez a jövőben sem fog változni! Nekünk Magyarország és a magyar emberek az elsők.

Tisztelt Béres Úr!
Az elmúlt hónapokban számos baloldali politikus az orosz és kínai vakcina ellen kampányolt, majd végül mégis (több esetben titokban) ezekkel a vakcinákkal oltatták be magukat. Szomorú, hogy a Gyurcsány vezette baloldal nem állt ki a Kormány mellett, helyette inkább álhírekkel próbálták meg elbizonytalanítani az embereket. Remélem, hogy a készülő videóban valóban az oltás fontosságáról fognak beszélni, mivel a baloldal, - többek között párttársa- , Szabó Tímea is korábban határozati javaslatot kezdeményezett a Parlamentben, amelynek indoklásában le akarták beszélni az embereket egyes oltásokról.

A közös videóban való szereplésről köszönettel lemondok, Önöknek sok sikert kívánok hozzá.

Bízom benne, hogy a jövőben támogatni fogják a Kormány védekezéssel kapcsolatos intézkedéseit és abban is, hogy nem akadályozzák a járványkezelés sikerességét.

Tisztelettel,
Vitályos Eszter

Forrás: https://maiposzt.hu/p/vitalyoseszter-3852851568136231
Kapcsolódó:
👉Az internet nem felejt! Egy csokorban Gyurcsányék oltásellenes kirohanásai (videó)
https://szamokadatok.hu/Post/3232/Az_internet_nem_felejt
👉Szabó Tímea a kínai vakcina ellen hergel: https://youtu.be/QMKYH-GwxwE
👉Az ellenzék, és azon belül a Párbeszéd is "vizsgálóbizottságot" hoztak létre a kínai és az orosz vakcinák miatt. A dokumentumot Szabó Tímea is aláírta!
https://www.parlament.hu/irom41/14723/14723.pdf
👉Szabó Tímea: Orbán erőlteti a kínai vakcina behozatalát
https://mandiner.hu/cikk/20210119_koronavirus_vakcina_szabo_timea_orban_viktor
👉Etikai vizsgálat indult az ellenzék "kedvenc" háziorvosa ellen az oltásellenes kirohanásai miatt
Oltásellenes kijelentései miatt etikai vizsgálat indulhat a Gyurcsány-párti háziorvos ellen
👉Közben már a magyarok háromnegyede oltáspárti. Az oltásellenes kampány megbukott!
https://szamokadatok.hu/Post/3262/Mar_a_magyarok_kozel_haromnegyede_oltasparti
👉Az ellenzék nem áll le: Az oltási program elején "adatgyűjtésnek" nevezték, most pedig eltörölné a regisztrációs rendszert a baloldal
https://szamokadatok.hu/Post/3258/Az_oltasi_program_elejen_adatgyujtesnek_neveztek_most_pedig_eltorolne_a_regisztracios_rendszert_a_baloldal

Címkék: Politika 

Kapcsolódó