Az ellenzék szerint a magyar oltási program rosszul van megszervezve!

Akkor nézzük meg a "jól szervezett" Németországot!

Az ellenzék szerint a magyar oltási program rosszul van megszervezve!

Hatalmas sorok, mozgáskorlátozott, idős emberek várnak kint esőben, hidegben! Magyarországon ezt nem tapasztaltuk! Az oltás gyorsan megy, az időpontra való érkezés miatt néhány perc alatt mindenki végez. Nézzük a részleteket a "fejlett nyugatról"

Erding: Több száz ember áll órákig a sorban!
https://bit.ly/3fZHHtz
München: A riemi oltópontnál is katasztrofálisak a körülmények. A müncheni lakosoknak órákig kell várakozniuk hidegben, esőben, míg sorra kerülnek.
https://bit.ly/3uEPvoD
Dortmund, Hörde: több száz ember a sorban
https://bit.ly/3uJOLi4
Aachen: Oltási káosz a hóviharban Aachenben. Hóviharban, fagyban, esőben kint várakoznak az emberek órákig, mivel nem időpontra érkeznek, nincs olyan jól megszervezve az oltási program, mint Magyarországon.
https://bit.ly/3a5SYVh
Sankt Augustin: Az idősek órákat várnak a hidegben az oltásokra. Egy nő, aki elkísérte édesanyját, a BILD-nek azt mondta: „Kínos, kínos. Az embereknek meg kellett dermedniük, és sorban álltak a kerékpárúton. A helyzet kaotikus. Anyámmal másfél órát kellett várnunk a hidegben!"
https://bit.ly/3wWBjtd
Celle: Káosz az oltási központban: hosszú sorok, több mint 90 perc várakozási idő. Idős emberek ÁLLVA várakoznak, mert arról sem gondoskodtak, hogy ülőhelyet biztosítsanak számukra.
https://bit.ly/3g3zapi

És akkor most jusson eszedbe, hogy Te milyen körülmények között kaptad meg az oltást! Magyarországon nagyon jól meg van szervezve minden, ezt immár saját bőrünkön is tapasztaltuk, hiszen múlt héten mi is megkaptuk az oltást!

ADD TOVÁBB!

Címkék: Egészségügy  Külföld 

Kapcsolódó