Ne a Facebook döntse el, hogy mit láthatsz, és mit nem!

Ne a Facebook nyerje a választást 2022-ben!

Ne a Facebook döntse el, hogy mit láthatsz, és mit nem!

https://maiposzt.hu - a megoldás az árnyék tiltásra! (is)

A jobboldali médiumok és a politikusok is panaszkodnak arra, hogy korlátozza az oldalaik elérését a Facebook. Ezt mi (Számok) is tapasztaljuk!
Néhány példa:
Hollik István bejegyzése:
https://maiposzt.hu/p/hollikistvan-1656480224550322
Varga Judit bejegyzése:
https://maiposzt.hu/p/vargajudit-4291973607488229
Dömötör Csaba bejegyzése:
https://maiposzt.hu/p/domotorcsaba-1415925488767322
Kovács Zoltán bejegyzése:
https://maiposzt.hu/p/kovacszoltan-307377637419144

A problémára megoldást jelent a https://maiposzt.hu - ahol a tartalmak minden esetben megjelennek, az olvasók pedig egy gombnyomásra átnavigálhatnak a Facebookra, ahol megoszthatják, kedvelhetik és kommentelhetik azokat. A maiposztról részletesen ebben a cikkben írunk: https://szamokadatok.hu/Post/3233/Elindult_a_maiposzthu_a_nemzeti_hirfolyam

Az Egyesült Államokban a Facebook, és a többi techóriás nyerték a választást, a balliberális álhírgyártó médiával karöltve, trükkök százaival és egy a tisztasága tekintetében erősen megkérdőjelezhető választással ültették az elnöki székbe Bident.
Ugye nem akarjuk, hogy Magyarországon is a Facebook döntse el, hogy melyik oldal vezesse az országot? Ha letiltották Trumpot, akkor ne legyen semmi kétségünk afelől, hogy letiltják majd a magyar politikusokat és a miniszterelnököt is!

Az árnyék tiltással elrejtett tartalom simán megjelenik a https://maiposzt.hu oldalán, a posztok időrendi sorrendben, 15-20 perc késleltetéssel felkerülnek az oldalra
A Facebook által törölt posztok nem vesznek el, azok továbbra is elérhetők lesznek a https://maiposzt.hu oldalon!
A Facebook által esetleg letiltott szerző korábbi bejegyzései is fent lesznek a https://maiposzt.hu oldalon, a szerzővel felvesszük a kapcsolatot, és közösen eldöntjük, hogy a továbbiakban hol fogja megjeleníteni a gondolatait (pl. Telegram, statikus weboldal, stb), és azt a forrást fogjuk beállítani a https://maiposzt.hu oldalon is. Az oldal olvasói semmit sem fognak észre venni ebből!

Osszuk meg mindél többen ezt a posztot! Legyen ott a https://maiposzt.hu mindenkinél a kedvencek között, mert ez egy olyan eszköz, amely milliókhoz juttatja majd el a valóságot! Hiába korlátoz a Facebook, hiába tilt, hiába töröl, a szerzők gondolatai akkor is el fognak jutni az olvasókhoz, ha valakik ezt nagyon nem akarják!

Részletek: https://szamokadatok.hu/Post/3233/Elindult_a_maiposzthu_a_nemzeti_hirfolyam
https://maiposzt.hu

Címkék: Média 

Kapcsolódó