Beindult a Facebook-cenzúra, lecsaptak a kormányzati oldalakra

Van megoldás! Elindult a https://maiposzt.hu – a nemzeti hírfolyam, a Számok szellemi műhelyének fejlesztése a cenzúra ellen!

Beindult a Facebook-cenzúra, lecsaptak a kormányzati oldalakra

Dömötör Csaba írta "Tegnap óta a kormányzati Facebook oldal és számos kormánypárti politikus oldalának elérése jelentősen visszaesett, több esetben a töredékére. Ez az én oldalamra is igaz. Értetlenül állunk a dolog előtt, mert ennek okairól a Facebook nem adott előzetes tájékoztatást.
Nem tudjuk, hogy a jelenség hátterében technikai probléma van, vagy az a már korábban bejelentett szándék, hogy visszaszorítsák a politikai tartalmakat. Az eset mindenesetre felhívja a figyelmünket a közéleti szereplők kiszolgáltatottságára ezen a téren."

Államtitkár úr! A Facebook letiltotta az akkor még hivatalban lévő amerikai elnököt is, nem fog kivételt tenni a magyar kormányzati oldalakkal sem. Mi felkészültünk a cenzúra elleni harcra, és létrehoztuk azt az oldalt, ahol minden fontos tartalom megjelenik, és milliókhoz tud majd eljutni. Az oldal népszerűsítésében segíthet nekünk, ezt előre is köszönjük!

RÉSZLETEK: https://szamokadatok.hu/Post/3233/Elindult_a_maiposzthu_a_nemzeti_hirfolyam

ADD TOVÁBB!

Forrás:
Hollik István
https://maiposzt.hu/p/hollikistvan-1656480224550322
Dömötör Csaba:
https://maiposzt.hu/p/domotorcsaba-1415925488767322

Címkék: Média 

Kapcsolódó