Így fejlődik Magyarország minden egyes nap!

És erre mondják a balliberálisok, hogy "a Zorbán lop"

Így fejlődik Magyarország minden egyes nap!

🟢 Itt van egy videó, mely korábbi cikkeink alapján készült, és több mint 1500 hasonló fejlesztést tartalmaz!
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/405415033875363
🟢 Ez pedig az egészségügy fejlesztése egy Számok videóban, benne a kórházak, a rendelők, a béremelések, az egyéb fejlesztések, minden fel van címkézve, minden ellenőrizhető.
https://www.facebook.com/109117190565423/videos/2848283332165305
🟢 Ebben a cikkben a polgári kormányzás 10 éves munkájának a legfontosabb, mindenki által érzékelhető intézkedéseit szedtük össze
https://szamokadatok.hu/Post/3131/Van_mire_buszkenek_lennunk

Most pedig jöjjön a mai összeállításunk!

1. Bővül és megújul a Gyóni Géza Általános Iskola Dabason.
Pánczél Károly országgyűlési képviselő írta: Jó ütemben halad a dabas-gyóni általános iskola bővítése. Örömmel látom, hogy szeptember 1-jével végre az új épületszárnyat is birtokba vehetik a tanulók a Gyóni Géza Általános Iskolában.
A kormány döntése értelmében kiemelt magasépítési beruházásként valósul meg a bővítés, 568.026.093 Ft összegű forrásból.
Forrás, videó: https://www.facebook.com/PanczelKarolyOrszaggyulesiKepviselo/videos/127455072679038

2. Kecskemét fontos kivezető útja négysávosodik
A NIF kiírta az ajánlati felhívást a Kecskemétet és Nagykőröst összekötő út fejlesztésére.
Legutóbb néhány napja egy interjúnkban írtunk arról, hogy a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) az idei évben 60 százalékkal több útfejlesztési közbeszerzés indítását tervezi. Ennek egyik lépéseként a beruházó vállalat az uniós közbeszerzési közlönyben a napokban megjelentette a 441-es számú főút Kecskemét és Nagykőrös közötti szakaszra vonatkozó fejlesztésének ajánlati felhívását.
A beruházást többek közt az indokolja, hogy a kecskeméti nagyberuházások – közöttük főleg a Mercedes-gyár – miatt az utóbbi években alaposan megnőtt a Kecskemét és Nagykőrös között ingázók száma.
A kiírás szerint a 441-es főútnak a 445-ös kecskeméti északi elkerülő, illetve a nagykőrösi Téglagyári utca közötti szakaszán a meglévő 2x1 sávos kialakítású burkolatot megerősítik mintegy 7,29 km hosszban.
Az útfejlesztéssel párhuzamosan kerékpárutakat is kialakítanak
A fentieken túl többek között:
a 441-es főút Nagykőrös Téglagyári utca és 4614 jelű közút közötti szakaszon a meglévő 2x1 sávos burkolatot is megerősítik, mintegy 1,1 km hosszú szakaszon - ez Nagykőrös belterületét érinti;
a nagykőrösi Téglagyári úti csomópontban az útcsatlakozásnál egysávos körforgalmat alakítanak ki;
a 22+300 km szelvény környezetében tengelysúlymérő öblöt létesítenek;
Kecskemét Katonatelep településrészén 6 jelzőlámpás és 3 járműosztályozós csomópontot alakítanak ki, illetve 1 jelzőlámpával biztosított gyalogátkelőhelyet létesítenek;
a 441-es főúttal párhuzamosan a beavatkozással érintett szakasz mellett kerékpárutat és kerékpáros közlekedésre alkalmas szervizutakat építenek ki-, illetve át.
Forrás: https://magyarepitok.hu/utepites/2021/04/kecskemet-fontos-kivezeto-utja-negysavosodik

3. Új termelői piac nyílik Perbálon!
Varga Mihály írta: Vedd a hazait! Perbálon hamarosan új termelői piac nyílik. A fejlesztés a kormány 120 millió forintos támogatásával valósul meg. Miért jó az új piac?
-Élénkíti a település kereskedelmét.
-Megélhetést ad a helyi termelőknek.
-Jó minőségű, friss élelmiszerhez juthatnak a családok.
A Pénzügyminisztérium 2018-ban meghirdetett programjával további 20 településen épülnek, korszerűsödnek a piacok.
Forrás: https://www.facebook.com/VargaMihalyKepviselo/posts/10160715136523776

4. Útépítés Etyeken!
Zólyomi Tamás - Etyek polgármesterjelöltje írta: ÚTÉPÍTÉS-ETYEK
Az útépítő mérnök kérdezte: Miért vagyok öltönyben az építkezésen? Azt mondtam, hogy ünnepelünk! Kicsit viccesen kérdezte: Mit? Neki természetes, nekünk ünnep minden nap, amikor településünk épül, fejlődik, szépül!
Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki részt vett ebben a szép feladatban!
Nagyon szépen köszönjük Magyarország Kormányanak és Tessely Zoltán országgyűlési képviselőnknek, hogy támogatják törekvéseinket! HAJRÁ ETYEK!
Forrás: https://www.facebook.com/zolyomitamas2020/posts/403173004057009

5. Új bölcsőde épül Székesfehérváron!
Dr. Cser-Palkovics András írta: Az új bölcsőde engedélyezési tervei elkészültek, jelenleg a kiviteli tervek kidolgozása zajlik. Az építésre vonatkozó közbeszerzési eljárást várhatóan még idén tavasszal kiírják. Az épület a tervek szerint 2022 végéig megépül, és mindenben megfelel majd a legkorszerűbb szakmai, szolgáltatási, építészeti és energiahatékonysági kívánalmaknak.
Négy csoportszobás, ötvenhat kisgyermek befogadására alkalmas bölcsődét építenek az Úrhidai úton, az új társasházakkal szembeni lévő, üres, önkormányzati telken. A fejlesztéshez több mint egymilliárd forintos vissza nem térítendő uniós pályázati forrást nyert el Székesfehérvár.
Az új bölcsődében helyet kap egy hatvan fő ellátására alkalmas főzőkonyha is, ahol speciális igényű, laktóz-, tojás- és gluténérzékeny gyerekeknek is főznek majd. A projekt tartalmazza az üzemeltetéshez és a gondozási feladatok ellátásához szükséges eszközök beszerzését is.
Forrás: https://www.facebook.com/cserpalkovicsandras/posts/5202848953122989
https://www.szekesfehervar.hu/ilyen-lesz-az-uj-bolcsode-a-maroshegyen-mar-a-kiviteli-tervek-keszulnek

6. Új bölcsőde épül Harkán!
Barcza Attila írta: Örömmel számolok be újra egy jelentős harkai beruházásról, amely hamarosan a kivitelezési fázisba lép. A településen új, modern bölcsőde épül. A családbarát, munkába állást segítő intézmény létesítésével a harkai családok foglalkoztatási helyzete és életminősége is javul.
A magyar kormány mindent megtesz azért, hogy a gyermekek minél jobb körülmények között nőhessenek fel.
Gratulálok a településnek!
Forrás: https://www.facebook.com/barcza.attila/posts/1379845849035219

ADD TOVÁBB A VALÓSÁGOT!

Címkék: Fejlődés 

Kapcsolódó