A “Fidesz-KDNP 2021” nevű oldal az egy nagy kamu!

Figyelem! Átverés!

A “Fidesz-KDNP 2021” nevű oldal az egy nagy kamu!

Az oldal visszaél a Fidesz nevével és logójával, kizárólag “lájkvadász”, ám silány minőségű posztokat tesz fel, a kormány munkájának az eredményeit nem ismerteti, az ellenzéket nem "ekézi", és ehhez hasonló hamis információkkal altatja a naiv fideszeseket!

Az oldalt jobbikos trollok kezelik, adatokat gyűjtenek, és a választás előtt is azt fogják nyomni, hogy biztos a kétharmad, ezzel elérik, hogy sokan otthon maradjanak a szavazás napján. Erről van szó: https://www.facebook.com/Fidesz-KDNP-2021-2313045495638518
(Hamarosan meg fogja változtatni a linket! vagy elérhetetlenné teszi az oldalt, rólunk meg azt fogja írni, hogy a baloldal átvette a Számok oldal kezelését. Előre mondjuk, ez nem igaz, a mi oldalunk biztonságos és az is marad :) )

Hogyan működik az átverés?
1. Az oldalt a kezelője gyakorlatilag egy telefonról szerkeszti. A befektetett munka nulla, nincs weboldala, nem ír cikkeket, nem készít grafikákat, nem terjeszti a kormány elért (szép) eredményeit, és nem is támadja a baloldalt, nem ír a baloldal által elkövetett aljasságokról.
2. A kamuprofil, amivel az oldalt kezelik nem rendelkezik ismerősökkel, kizárólag a népszerű kormányzati oldalakat követi, és így azonnal értesül a hírfolyamban, ha megjelenik egy új poszt mondjuk Szijjártó Péter vagy Varga Judit oldalán.
3. A troll elsőként kommentel egyet az oldalon, és ezt olyan stílusban teszi, hogy minél többen kedveljék a hozzászólását. Pl. "Támogatjuk a Miniszter asszonyt! 👍 ha Te is!"
4. A hozzászólást kedvelőket az oldal kezelője meg tudja hívni, hogy kedveljék az oldalát, így lett 2 év alatt egy ilyen silány oldal közel 68 ezres.
5. A sok naiv követőnek pedig már most elkezdte nyomni a hamis statisztikákat, "altatja" az embereket, hogy minél kevesebben politizáljanak és minél kevesebben menjenek el majd szavazni. Hazugság, hogy ekkora lenne a Fidesz előnye ebben a helyzetben!
6. Az oldal visszaél a Fidesz nevével, logójával, kezelője azt a hamis látszatot kelti, mintha bármi köze lenne a Fideszhez, holott nincs! Az oldal megjelenése, a posztok silány minősége és hamis tartalma szégyent hoz a Fideszre, mivel sokan tényleg azt hiszik, hogy az oldal mögött maga a párt, vagy annak emberei állnak.

Külön érdemes megnézni az oldal „Közösség” nevű részét is, ebből szemezgettünk posztokat, melyeket beteszünk kommentbe egy kép formájában, ide pedig belinkeljük.
https://www.facebook.com/Fidesz-KDNP-2021-2313045495638518/community/?ref=page_internal
Ez pedig a kép: https://www.facebook.com/szamokadatok/photos/p.297006648443142/297006648443142/
Lementettük, mert hamarosan jön a „takarítás” illetve az oldal elérhetetlenné válik.

A problémát jeleztük a Fidesznek többször is, több csatornán, ám választ sajnos nem kaptunk, és mint mindenki láthatja, intézkedés sem történt. A Fidesztől azt kértük, hogy adjanak ki egy hivatalos közleményt a fidesz.hu oldalon, és határolódjanak el ettől az embereket átverő és a választást manipulálni szándékozó kamuoldaltól. Ez a mai napig nem történt meg.

Ezúton is kérjük a Fideszt, hogy fontolják meg a közlemény kiadását, mert a választás előtt 6 héttel már késő lesz! A Facebook nem fogja törölni, tudjuk jól, hogy kinek az oldalán áll a Facebook.

Miközben mi valódi munkát fektetünk az oldalunk működésébe, weboldalt, Instagram oldalt, Youtube csatornát üzemeltetünk, már több mint 3200 cikket írtunk 1,5 év alatt, legalább 30 videót készítettünk, és precíz módon, strukturáltan számolunk be a kormány eredményeiről és a baloldal aljasságairól, mindezt önköltségen, önszorgalomból, addig ez az oldal 0 befektetett munkával lejáratja a Fideszt, és visszaélve annak nevével, logójával, népszerűségével tagokat toboroz, adatokat gyűjt, hamis információkat közöl, és ezzel a baloldal malmára hajtja a vizet.

Korábbi, az oldal kezelőjéről részleteket is tartalmazó írásaink is itt vannak. Sok információ, képek, stb kommentben is szerepel. Az oldal korábban "Fidesz-KDNP 2020" néven futott, az év elején átnevezte 2021-re!
1. https://www.facebook.com/szamokadatok/posts/145527510257724
2. https://www.facebook.com/szamokadatok/posts/146457826831359
3. https://www.facebook.com/szamokadatok/posts/147775703366238

A hamis poszt, amit hamarosan törölnek, vagy elérhetetlenné teszik az egész oldalt: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2965772800365781&id=2313045495638518

PS: Ha a jelenség felkeltette a Fidesz bármely politikusának az érdeklődését, keressen meg bennünket az oldalnak küldött üzenet formájában, szóban sokkal többet is el tudunk majd mondani! A Fidesz kommunikációs részlegén pedig érdemes lenne végre megfontolni a fent leírtakat.

ADD TOVÁBB!

Címkék: Média 

Kapcsolódó