Úgy hazudik a balliberális álhírgyártó propaganda, mintha nem lenne holnap, ebben élen jár a Telex nevű álhírgyár

Úgy hazudik a balliberális álhírgyártó propaganda, mintha nem lenne holnap, ebben élen jár a Telex nevű álhírgyár

A magyar médiatörténelem talán legnagyobb hazugságával ("Orbán bedarálta az indexet") létrejött Telex azt írta, hogy a kormány többet költ sportra, mint egészségügyre. Ezt természetesen átvették a hatalommániás balliberális pártok is, pl. a sportellenes Momentum.

A valóság ezzel szemben az, hogy a járványügyi védekezésre, és így az egészségügyre is egy felülről nyitott keret áll rendelkezésre. Csak maszkot, lélegeztetőgépet, vakcinát és egyéb kelléket több száz milliárd forintért vettünk. Mivel az egészségügy nem esett el bevételektől, ezért ott kompenzálni sem kell semmit. Csak az orvosok, az ápolók, a háziorvosok béremelésére éves szinten több száz milliárd forintot költünk!

A 2021-es költségvetés főbb számai:
Oktatás: 2229 milliárd
Egészségügy: 2245 milliárd
Nyugellátások: 3090 milliárd
Családtámogatás: 2295 milliárd

A Telex nevű álhírgyár sok minden mást is elhallgat, illetve torzít. Ebben a cikkben összeszedtük azokat a dolgokat, melyekről érdemes lenne beszélni, és ők nem teszik.
https://szamokadatok.hu/Post/3131/Van_mire_buszkenek_lennunk
Ebben a cikkben pedig az egészségügy fejlesztését mutatjuk be. A balliberális álhírgyártó propaganda közben román laktanyák képeivel ábrázolja a magyar kórházakat. A cikkben videók, további cikkek szerepelnek, ez is egy gyűjtemény.
https://szamokadatok.hu/Post/2962/Ma_van_a_magyar_apolok_napja

Mint látjuk, Sportra tized annyit költünk, mint nyugdíjra, és nyolcad annyit, mint oktatásra, egészségügyre vagy családtámogatásra. Libsi fejjel gondolkozva ez is sok lehet, de a normális emberek értik, hogy például az új iskolai tornatermek, sportpályák, vagy a járvány miatt bevétel nélkül maradt létesítmények támogatása nem kidobott pénz. Az előbbiek a gyerekek fejlődését segítik, az utóbbi pedig MUNKAHELYEKET VÉD.

Ebből kiindulva a sportra elköltött 289 milliárd összegszerűen is hazugság lehet, nem is tudjuk honnan vették ezeket a számokat, mert velünk ellentétben, a több mint 100 embert Soros pénzén foglalkoztató Telex olyan silány minőséget produkál, hogy az állításaikat sosem szokták hivatalos dokumentumokkal alátámasztani. Pl. hol van a Magyar Közlöny ide vonatkozó részeire való hivatkozás? Hol vannak egyéb, az állításaikat alátámasztó iratok? Nincs ilyen, hiszen HAZUDNAK.

A balliberálisok azt sem értik, hogy a sportra elköltött pénz az nem kiadás, hanem befektetés. Ők betegségeket szeretnek gyógytani, a Fidesz meg inkább megelőzi azokat az egészséges életre való neveléssel, a sport népszerűsítésével illetve a sportolási lehetőségek bővítésével.

Olyan ez, mintha most mi leírnánk, hogy a Telex 1 év alatt 10 milliárdot költött volna vazelinre, és közben ezen állítást nem támasztanánk alá semmivel sem.

A Telex silány minősége látszik az olvasottságán is, hiába vettek közel 400 000 Facebook követőt, aki megnézi a legutóbbi 10 posztjuknál az interakciók számát (megosztás, hangulatjel, komment) annak világossá válik, hogy a lőtéri kutya sem olvassa a Telexet.

Ez a propaganda-lap amúgy odáig süllyedt, hogy már velünk kapcsolatosan is álhíreket terjesztenek. Vasárnap azt írták, hogy "a héten" feltettünk egy megtévesztő grafikát, ami hazugság, mivel azt tévedésből 1 éve tettük fel, és szinte azonnal töröltük is. Ez volt az egyetlen hibánk, és a Telextől kezdve, az Azonnalin át, most már a balliberális politikusokig (pl. Szél Bernadett) azóta is ezen lovagolnak, és mindig azt hazudják, hogy mostanában tettük fel. Ez számunkra elég nagy bók, hiszen ebből az derül ki, hogy sem előtte, sem utána nem írtunk vagy tettünk közzé olyan adatot, ami kifogásolható lenne, ellenben velük, akik minden egyes nap HAZUDNAK, Teszik ezt "reggel, éjjel meg este", ahogy a főnökük mondta.

Forrás: A hírhamisító, hazug Telex cikke (kommentben képként is betesszük, még mielőtt utólag manipulálják)
https://telex.hu/sport/2021/03/22/atcsoportositas-289-milliard-sport-egeszsegugy-koronavirus
A Momentum által átvett hazugság: https://www.facebook.com/feketegyorandras.momentum/posts/745161629494104
Stummer János, Jobbikos bolsevik felhívása arra, hogy jelentsék híveik az oldalunkat: https://www.facebook.com/janos.stummer/posts/1644311742446335
Szél Bernadett tőlünk lopott grafikája, amit gyerekes, szánalmas módon körbevágott. https://www.facebook.com/szelbernadett/posts/3687356004710648
A valóság: https://szamokadatok.hu/Post/2995/2853_milliard_forint_kart_okoztak_Gyurcsanyek_csak_az_autopalyak_PPP_szerzodeseivel
A költségvetés számai: https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a2000090.tv

Címkék: Család  Egészségügy  Média  Nyugdíjasok  Oktatás 

Kapcsolódó