A 2010 óta eltelt 11 év alatt több mint 2,5-szeresére, 2600 milliárdra emeltük a családok támogatására fordított összeget!

Az 5% feletti GDP-arányos családtámogatással Magyarország világelső!

A 2010 óta eltelt 11 év alatt több mint 2,5-szeresére, 2600 milliárdra emeltük a családok támogatására fordított összeget!

Az idén meghaladta az 5 százalékot GDP-arányosan a családtámogatásokra fordított összeg Magyarországon, az ország ezzel világelső - közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter szombaton Facebook-oldalán.

Ebben a cikkben összegyűjtöttük az Orbán-kormányok legfontosabb intézkedéseit. Ez egy linkgyűjtemény, benne a családtámogatási és az otthonteremtési rendszer elemeivel is. Adócsökkentés, fejlesztések, egészségügy, oktatás, és még sok minden más! Amint ma tapasztalunk, nem a véletlen műve, és nem is a "csillagok szerencsés együttállásának" az eredménye (ahogy Dobrev mondta), hanem 10 év közös munkánknak az eredménye. A kormány nem elveszi a pénzt, hanem okosan befekteti a jövőbe!
https://szamokadatok.hu/Post/3131/Van_mire_buszkenek_lennunk

Mminden eddiginél nagyobb támogatás jut idén a magyar családoknak:
2021-BEN 2600 MILLIÁRD FORINTOT KÖLT AZ ÁLLAM CSALÁDTÁMOGATÁSOKRA, KÉT ÉS FÉLSZER ANNYIT, MINT 2010-BEN.

A kormány célja, hogy Magyarországon minél könnyebb legyen családot alapítani, gyereket vállalni és nevelni, ezért emeli évről évre a családok támogatására fordított összeget - mutatott rá a miniszter.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20210320-magyarorszag-forditja-gdparanyosan-a-legtobb-penzt-csaladtamogatasokra.html

Címkék: Család 

Kapcsolódó