Gyes, gyed, gyet - Meghosszabbítják a lejáró jogosultságokat!

“Nem segít...”

Gyes, gyed, gyet - Meghosszabbítják a lejáró jogosultságokat!

Tehát nem törlik, nem elvonják, nem csökkentik, hanem az is megkapja, akinek amúgy már nem járna.

👉Gyurcsányék elloptak 1 évnyi gyest, törölték az otthonteremtési támogatást, az adókedvezményt, megemelték az étkezési díjat, a tandíjat, a tankönyvek árát, a rezsit, az adókat, munkanélküliségbe és devizacsapdába taszították a magyar családokat! Csináltak még sokkal több aljasságot is, ezeket összeszedtük egy csokorba: https://szamokadatok.hu/Post/2918/Segedlet_Gyurcsany_evertekelo_beszedehez

Automatikusan meghosszabbítják a lejáró gyes-, gyed- és gyetjogosultságokat – jelentette be a családokért felelős tárca nélküli miniszter a közösségi oldalán, szombaton.

Novák Katalin videóüzenetében kifejtette: a járvány harmadik hulláma miatt az iskolák ismét átálltak a digitális működésre, és az óvodák sem tartanak nyitva, csak ügyeletet biztosítanak kiemelten szükséges esetben. Ez komoly megterhelést, hétköznapi problémákat jelenthet a családoknak. Ezért gondoltak az idén is azokra, akiknek ebben az időszakban járna le a gyes-, a gyed- vagy a gyetjogosultságuk.

– Ezeket a juttatásokat automatikusan meghosszabbítják mindaddig, amíg az iskolák és az óvodák működése a mostanihoz hasonló lesz, tehát a tavaszi szünet végéig – mondta a miniszter. Novák Katalin hangsúlyozta: bíznak abban, hogy ezzel is segítséget tudnak nyújtani az érintett családoknak.

Forrás: https://magyarnemzet.hu/belfold/meghosszabbitjak-a-gyes-gyed-es-gyet-jogosultsagokat-video-9511265/

Címkék: Adó  Család  Megélhetés 

Kapcsolódó