A képeken Szeged 16 milliárd forint kormányzati támogatásból felépített új uszodája látható!

Az ellenzék szerint a kormány nem támogatja az általuk vezetett városokat

A képeken Szeged 16 milliárd forint kormányzati támogatásból felépített új uszodája látható!

Ezek szerint az ellenzék hazudik!

Újabb Botrány! Újabb kivéreztetés!
Orbán a Modern Városok Program keretein belül ellopta Szegedtől az új sportuszoda 16 milliárd forintos számláját és titokban kifizette azt :)

Elkészült Szeged fedett sportuszodája a Modern városok program keretében a WEST HUNGÁRIA BAU Kft. és a Dél-Konstrukt Zrt. kivitelezésében. (Hopp! Nem Mészáros, tehát ennek nincs hírértéke a 444 és a Telex oldalán) A mintegy 16 milliárd forintból felépített létesítményt a magyar és a szerb férfi vízilabda-válogatott mérkőzésével avatják fel február 20-án.

Lezárult az ország egyik legmodernebb és legszebb uszodájának műszaki átadása, a létesítmény megkapta a használatba vételi engedélyt is. Az uszodát egy-két héten belül birtokba vehetik a sportolók.

Tévéközvetítésre alkalmas világítást kapott a csarnok
A helyszínen kiosztott sajtóanyag szerint a több mint 13 ezer négyzetméter nettó alapterületű uszodában egy 50 méter hosszú, 25 méter széles, 10 pályás és 2,2 méter mély versenymedence található. A medence egy mozgatható válaszfallal 25 méteres 2×10 sávosra osztható. A versenyeket egy csaknem 1200 fős lelátóról figyelhetik majd a nézők.

A medencecsarnok természetes megvilágítású, sötétíthető, és tévéközvetítésre alkalmas sportvilágítást is kiépítettek benne. A versenymedence mellett az uszoda része
egy 1,8 méter mély 25×15 méteres bemelegítőmedence,
egy 0,9 méter mély 20×12,5 méteres tanmedence,
illetve egy külső-belső lazítómedence is.
Az épületben kondicionálótermek, konferenciaterem, egyesületi irodák, gyermekmegőrző, tanulószoba, üzlethelyiségek, büfék és egy wellness részleg is megtalálható.

Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke bejelentette, az új sportuszodában február 20-án a magyar és a szerb férfi vízilabda-válogatott játszik mérkőzést. A megelőző héten a két csapat Szegeden edzőtáborozik.

Bár a meccset most csak a televízión keresztül láthatja a közönség, a szövetség tervei szerint az uszoda egy újabb rangos összecsapásnak ad helyet azt követően, hogy nézők előtt is rendezhetőek sportesemények - közölte az elnök.

Molnár Tamás, a szövetség alelnöke kifejtette, az új uszodában hosszú évtizedek után otthonra találnak a szegedi vizes sportok művelői. A létesítmény kiváló hátteréül szolgál majd a Szegeden folyó utánpótlás-nevelésnek.

Forrás: https://magyarepitok.hu/mi-epul/2021/03/igy-nez-ki-az-elkeszult-szegedi-uszodakomplexum-galeria

Címkék: Fejlődés 

Kapcsolódó