"Hiteles" politikusok, avagy kik készülnek kormányváltásra

"Hiteles" politikusok, avagy kik készülnek kormányváltásra

Az megvan, hogy miközben a balliberális összeborulás milliókat költ csak a Facebookon oltásellenes kampányra, ők maguk közben "az éj leple alatt", sunyi módon felveszik a kínai vakcinát?

Mit üzennek ezzel? "Te halj meg, hogy mi kormányra kerüljünk, mi meg maradunk, mert be leszünk oltva" - nagyjából ez lehet a lényege. Az ellenéz a több halottól és a lehető legnagyobb gazdasági károktól, az elhúzódó járványtól és legalább 2022 áprilisáig tartó gazdasági nehézségektől várja a kormányváltást.
Ennek jegyében rúgják ki az embereket a "szabad" városokban, ennek jegyében állították le a fejlesztéseket, ennek jegyében nyomják az oltásellenes kampányt.... majd maguk meg felveszik az oltást! Egyes politikusaik még pofátlan módon előznek is, és az oltási tervet megkerülve, soron kívül oltatják be magukat.

Így hergel a baloldal a kínai és az orosz vakcina ellen
https://mandiner.hu/cikk/20210225_igy_hergel_az_ellenzek_a_kinai_es_orosz_vakcinak_ellen

Az LMP társelnöke is az ellenzék által korábban leszólt kínai vakcinával oltakozik

Schmuck Erzsébet követi Bayer Zsolt és Sváby András útját – bár politikai szövetségesei továbbra is ellenzik a kínai oltást.
Bayer Zsolt és Sváby András után egy újabb közszereplő kapja meg a kínai vakcinát. Schmuck Erzsébet, az LMP társelnöke közösségi oldalán jelentette be, hogy nemsokára beoltják.

„Jobban örültem volna, ha olyat kapok, amit az Európai Gyógyszerügynökség engedélyez. De, ez van” – jegyezte meg.

„Vagy holnap kínai vagy ki tudja mikor valamelyik másik. Melyik a kisebb rossz? Sokat rágódtam ma ezen. Sok emberrel találkozom, és nemcsak én vagyok kitéve, hogy rám talál a koronavírus, de sajnos tovább is adhatom” – mereng az (ellen)érveken a politikus, majd így zárja posztját: „Remélem a szakembereknek lesz igazuk, hogy bármelyik vakcina jobb, mint a nem oltás. Hamarosan kiderül”.

Már maga Schmuck hozzáállása is teljesen ambivalens a kérdéshez,
– bár beoltatja magát kínai vakcinával, de az Európai Gyógyszerügynökség által engedélyezett oltásokat jobbnak tartja – politikai szövetségese, a DK egyenesen aláírást gyűjt a kínai vakcina ellen, a párt polgármesterei pedig bejelentették: csak az EMA által jóváhagyott vakcinával oltanának.

De nem csak a Gyurcsány-párt kampányol a kínaiak vakcinája ellen: a Jobbik elnöke az Országgyűlés tavaszi nyitóülésén így fogalmazott a miniszterelnökhöz intézett felszólalásában: „Hát hogyha magyarán van valami kínai cucc, amivel beoltottak egymillió afrikait vagy egymillió kínait, az ön szerint jó kell, hogy legyen a magyaroknak is”.

Forrás: https://mandiner.hu/cikk/20210226_schmuck_kinai_vakcina_oltas
https://szamokadatok.hu/Post/2885/Az_egeszsegugy_nekik_uzlet_a_rendkivuli_jogrend_pedig_lehetoseg

Címkék: Politika 

Kapcsolódó